Cena poroke

cena poroke je odvisna od več faktora – preberite kate so

Cena poroke je odvisna od izbire ponudnika & količine gostov

Cena fotografa poroke

Cene poročnega fotografa se gibljejo od 800 do 2000 evrov. Cena je odvisna od več dejavnikov: cenovni razred fotografa, vaše želje, ure prisotnosti fotografa na poroki, ali želite enega ali dva fotografa, ali želite foto album in podobno.

Kako odabrati pravega fotografa za poroko?

Cena snemalca poroke

Vse bolj priljubljeni so kratki poročni videi namesto dolgih. Če je video kratek, še ne pomeni, da je manj vreden ali da je njegova cena nižja. To so umetniški 10-minutni videi. Razpon pa se giblje med 600 in 1500 evri.

Cena večerne glasbe na poroki

Cena glasbe na poroki za večerni del programa se giblje od 1000 do 2000 evrov. Cena je v prvi vrsti odvisna od tega, ali želite DJ-a, bend ali ansambel. Potem od drugih dejavnikov: koliko opreme imajo s seboj, koliko časa bo trajal nastop, ali izvajajo program ali ne in podobno.

Več o glasbi na poroci preberite tukaj….

Cena glasba za civilni obred

Glasba na civilnem obredu je lahko instrumentalna glasba ali petje na poroci. Glede na število in kakovost glasbenikov ter dolžino nastopa, je cena za glasbo od 300 do 800 evrov.

Kako izbrati glasbenike?

Varuška za otroke

Varuška za otroke na poroki je odlična izbira, da se starši na poroki lažje bolj sprostijo. Priporočljiva je ena varuška za do 5 otrok in dve za do 15 otrok. Varuška poskrbi, da se otroci zabavajo, dobro naspijo in vse ostalo po dogovoru. Povprečna cena varuške je okoli 30 evrov na uro.

Povabili ili ne povabiti otroke na poroko?

Animacija za svate

O animaciji za svate je treba razmišljati, če je v vašem urniku čas, ko se z ženinom odpravita na slikanje. Potem je treba gostom zagotoviti kvaliteten čas, ko vas ni in dokler program ne traja. To je običajno: mešanje pijač na porokah, fotostojnice, kakšne zabavne igre in podobno.

Poročna obleka – ženska

Cena najema poročne obleke je odvisna od stila, materiala in kolikokrat je bila poročna obleka nošena. Razpon cen za najem je od 350 do 800 evrov. Enako velja za nakup poročne obleke. Cene za nakup poročne obleke se gibljejo od 350 do 2000 evrov.

Izbira poročne obleke glede na postavo!

Moška poročna obleka

Cene moških poročnih oblek so precej nižje od ženskih. Povprečna cena izposoje je pod 300 evrov, povprečna cena nakupa 600 evrov.

Ličenje & frizura

Cena poročnega ličenja in pričeske je velikokrat odvisna od kvalitete in količine usuga katere potrubejete. Če rabite samo ličenje in frizuru za sebe (nevesta) cena bo dražja. Če rabita ličenje družic al nekog od gostov, ponudba je drugačna. Razmislite tudi o predporočnem ličenju i frizuri. Povprečna cena za ličenje neveste je 100 evra. Enako tako in za frizuru.

Kakšna poročna frizura je prava za Vas?

Poročni prstani

Pri izbiri poročnih prstanov rabite vedeti kateri material želite. Lahko so izdelani iz zlata, srebra ali kovin. Osim materiala, na ceno vpliva in graviranje in dekorativno pakiranje, oblikovanje in izdelava.

Vse o izbiri poročnih prstanov!

Torta & sladki kotiček

Poročne torte so lahko prave umetnine. Kos poročne torte stane v povprečju 6 evrov. Cena sladkega kotička pa je odvisena od količine naročenih sladic.

Kaj vse igra vlogo pri višini cene torte?

Dekoracija in cvetje

Cena poročne dekoracije je različna in je odvisna od vrste in količine cvetja. Na primer, povprečna cena poročnega šopka je približno 90€, medtem ko je cena namizne dekoracije okoli 100€ na mizo.

Poročno cvetje – aranžmaji – nasveti!

Poročna vabila

Poročna vabila napovejo stil poroka zato je pomembno kakšno vabilo na poroka pošljeta vajinim svatom. Oblikovanje in tisk vabil lahko stane od 2€ – 6€/kom odvisno od izbire materiala, količine in časa oblikovanja.

Čudovita poročna vabila!

Poročne tiskovine

Poročne tiskovive nadaljujejo napovedan stil poroke zato je pomembno, da temu sledimo. Cena oblikovanja in tisk poročnih tiskovin je odvisna od izbire materiala, količine in časa oblikovanja. Povprečno pari za poročne tiskovine odštejejo med 150 in 500€ (tabla dobrodošlice, menijske kartice, sedežni red, imenske tablice,zahvale, …)

Poročne tiskovine v enakem stilu kot poročna vabila!

Darila za svate

Za darilca, ki jih bosta svatom podarila v spomin na vajino poroko, v povprečju pari namenijo med 3 in 4 evre na osebo.

Čudovita mini darila za svate!

Organizator porok

Cena poročnega organizatorja je lahko različna, odvisno od vrste storitev, ki jih ponuja. Nekateri organizatorji ponujajo celovito storitev, ki vključuje načrtovanje, koordinacijo in izvedbo poroke, medtem ko drugi ponujajo manjše storitve. Stroški za organizacijo poroke se lahko gibljejo od nekaj sto evrov do nekaj tisoč evrov, odvisno od obsega in zahtevnosti storitev, ki jih želite.

Najbolj priljubljene poročne storitve!

Poročna spletna stran

Za darilca, ki jih bosta svatom podarila v spomin na vajino poroko, v povprečju pari namenijo med 3 in 4 evre na osebo.

Izdelava poročne spletne strani!


Kako vam lahko organizator porok pomaga zmanjšati ceno poroke?

Dream it

Were the sky absolutely dark, one would not be able to see the silhouette of an object against the sky.

Build it

Were the sky absolutely dark, one would not be able to see the silhouette of an object against the sky.

Sell it

Were the sky absolutely dark, one would not be able to see the silhouette of an object against the sky.

Grow it

Were the sky absolutely dark, one would not be able to see the silhouette of an object against the sky.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.