Načrtovalka porok Petra

Živijo, sem Petra!

Kako sem prišla od srednje ekonomske šole, preko dodiplomskega študija umetnosti in postdiplomskega študija muzejskega smera in smera record managmenta do grafičnega oblikovalca in organizatorja porok? Ah, to je dolga in zanimiva zgodba. Če ste za kavo, vam z veseljem povem!

Do takrat pa je pomembno, da veste: ekonomija me je naučila poslovanja, umetniški fakultet oblikovanja in estetike, muzejska vzgoja kreativnosti in iznajdljivosti, record management, organiziranosti in doslednosti pri delu.

Zato so vse Weddign Petra stvoritve, oblikovani z ljubeznijo in personaliziranim pridihom kreativnega značaja. Zato vaše želje in zamisli lahko preoblikujemo v realnost in poskrbimo za vaše zadovoljstvo.

Zato so vse Weddign Petra stvoritve, oblikovani z ljubeznijo in personaliziranim pridihom kreativnega značaja. Zato vaše želje in zamisli lahko preoblikujemo v realnost in poskrbimo za vaše zadovoljstvo.

Kako Vam lahko jaz kot načrtovalka porok resnično pomagam?

Pomagam vam lahko pri vsem

Organizatorji porok so strokovnjaki na tem področju in imajo veliko znanja in izkušenj. Pomagajo vam lahko pri vsem, od iskanja popolnega prizorišča do rezervacije pravih prodajalcev in poskrbijo, da bo na veliki dan vse potekalo gladko.

Vam lahko prihranim čas in denar

Poznajo vse najboljše prodajalce v mestu in vam lahko zagotovijo popuste, ki jih sami ne bi mogli dobiti. Prav tako vedo, kako ostati v okviru vašega proračuna in vam bodo pomagali pri preudarni izbiri porabe.

Prevzamem vaš stres na poroci in prej

Od zagotavljanja, da je rože dostavljeno pravočasno, do zagotavljanja, da je torta pravilno postavljena, organizatorji porok bodo poskrbeli za vse, da se boste lahko sprostili in uživali v svojem velikem dnevu. Vse kar morate storiti je, da se pojavite in rečete “Jaz!”

Podpiram skozi celoten proces

Načrtovalci porok so tam, da vas podpirajo skozi celoten proces. Načrtovanje poroke je lahko stresno, a če imate ob sebi načrtovalca porok, bo to veliko lažje. Pomagali vam bodo pri odločitvah, svetovali in vam bili na voljo na vsakem koraku.

Radni prostor načrtovalke porok

Načrtovalka porok

Odkod tisti poklic?

Če je kakšna značilnost 21. stoletja, je to tempo življenja, stopnja stresa in izpolnjenost življenja ljudi. Za mnoge to ni dovolj časa, da bi osebno upravljali vse vidike svojega življenja.

Poklic načrtovalka porok_Wedding Petra

Zaradi te hektične nove dobe so se razvili nekateri novi poklici, kot so osebni nakupovalec, svetovalec za podobo ali stilist. Osebju nudijo prilagojene osebne storitve, ki jim pomagajo izboljšati kakovost življenja s prevzemanjem odgovornosti za ta področja.

Načrtovalka porok Wedding Petra_Poročni prsten

Druga uspešna nova kariera je načrtovalka porok. Prevzame oblikovanje, načrtovanje in nadzor nad vsemi vidiki poročnega dogodka.


Kot načrtovalka porok sem Vam pripravila 4 paketa stvoritev!

Končni cilj profesionalnega načrtovalca porok je izpolniti poročne potrebe in želje vsakega para, tako da lahko v celoti uživa svoj poseben dan brez stresa, skrbi ali dela.

“Love seems the swiftest but it is the slowest of all growths. No man or woman really knows what perfect love is until they have been married a quarter of a century.” 

— Mark Twain

Kateri je moj pristup za ustvarenje Vaših poročnih sanj?

4 razlogov zakaj najeti načrtovalca poroke?

Brezskrbnost

veste, da nekdo drug poskrbi za vse podrobnosti, vam omogoča, da uživate v pripravah na vaš poročni dan in da uživate v vsakem trenutku na vaš veliki dan.

Prihranite čas

dober načrtovalec porok vam bo prihranil čas, saj bo poskrbel za vse glavne odločitve in se usklajeval z vsemi različnimi prodajalci. Tako vam ni treba ure in ure telefonirati ali sestajati z gostinci, cvetličarji itd.

Prihranite denar

profesionalni načrtovalec porok pozna vse podrobnosti poroke in lahko bolj pregovara z ponudniki. Poleg tega vam lahko načrtovalec pomaga držati se svojega proračuna tako, da spremlja vso vašo porabo in identificira področja, kjer lahko zmanjšate stroške, ne da bi pri tem žrtvovali kakovost.

Reševanje nujnih primerov

Ne glede na to, ali gre za opravka s prodajalcem, ki se ni pojavil, ali za usklajevanje načrta B za slabo vreme, bo dober načrtovalec poskrbel, da bodo vse težave, ki se pojavijo, rešene hitro in učinkovito, tako da vam zanje ni treba skrbeti.

Načrtovanje poroke brez srtesa!

Kakšne so moje značilnosti kot načrtovalca porok?

Disciplina

Morate biti visoko organizirani. To je zelo pomemben dogodek v življenju obeh zakoncev. Uspešen dogodek vodi do več posla in spodbuja vašo kariero.

Diplomacija

Razviti morate sposobnost pozornega poslušanja, mirnega pogajanja o razlikah v mnenjih in dajanja nasvetov brez obsojanja.

Potrpežljivost

živci lahko skrhajo in napetosti lahko vodijo do iskric! Potrpežljivost ves čas pomaga ublažiti napetost in pripelje do najboljše rešitve vsake težave. Imeli boste opravka tudi z družinskimi člani – bistvenega pomena je mirna in pomirjujoča prisotnost.

Ustvarjalnost

Vsak par želi, da je njegov poročni dan res poseben in individualen. Vaša naloga je, da prevzamete njihove ideje in jih vpletete v dobro zasnovano temo, ki izgleda dobro, dobro deluje in izpolnjuje njihove ideale.

Timski delavec

Usklajevali boste ekipo strokovnjakov – cvetličarjev, dekoraterjev, fotografov, glasbenikov, voznikov, gostincev in drugih. Odnos sodelovanja in jasna komunikacija sta ključnega pomena za gladek potek dneva.

Empatija

Zavedati se morate, kako se vsak par počuti v vseh fazah. Tudi če se z nekaterimi odločitvami ne strinjate, razumejte, koliko jim te lahko pomenijo, in podporno izpolnite njihove želje.

Prilagodljivost

morda ste določili časovne načrte za vse storitve in dostave, vendar pogosto stvari ne gredo po načrtih. Morate biti sposobni delati z nepredvidenimi spremembami in prilagoditi svoj načrt, da bo dogodek še vedno uspešen. Tudi vsak dogodek je drugačen. Pripravljeni se morate soočiti z različnimi osebnostmi, pričakovanji in standardi.

Ustvarjalnost

Vsak par želi, da je njegov poročni dan res poseben in individualen. Vaša naloga je, da prevzamete njihove ideje in jih vpletete v dobro zasnovano temo, ki izgleda dobro, dobro deluje in izpolnjuje njihove ideale.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.