Organizacija porok

organizacija porok

Spletna stran je v izdelavi. Hvaležni smo za vašo potrpežljivost!

Organizacija porok_Wedding Petra

Beseda »poročen« izhaja iz starogrške besede za »obljubo«. Poročiti se pomeni obljubiti sebe drugemu. Točno to je poroka! Poroka je eden najglobljih in najbolj kompleksnih človeških odnosov. Je temelj družbe.

Petra P.

Organizacija porok -trenutki ki živijo vedno

Poroka traja en dan, spomini pa ostanejo za vse življenje – zato nam dovolite, da vam pomagamo ustvariti najbolj nepozabne trenutke v vašem življenju.

Zakaj je organizacija porok boljša s poročnim organizatorjem?

Za organizacijo poroke je potreben poseben človek – nekdo s strastjo in srcem. In to je točno to, kar ponujamo!

Prihranimo vreme

Opravila, povezana s poroko, vam zagotovo pojedo ogromno prostega časa. Med redno službo in družbenimi obveznostmi se morda že počutite, kot da nimate nobene dodatne minute. Najem načrtovalca porok vam omogoča, da te zamudnejše obveznosti predate strokovnjaku.

Prihranimo denar

Večina parov ima strog poročni proračun in časovni okvir, ki se ga morajo držati. Vaš načrtovalec porok vam bo lahko pomagal, da dobite največ za svoj denar, zmanjkal bo številke in pridobil popuste ter vam zagotovil najboljše ponudbe.

Ukrademo Vaš stres

Razlika v stopnji stresa neveste, ki ima profesionalnega planerja, in tiste, ki ga nima, je očitna. Ko gre za dan vaše poroke, je najbolj pomembno, da se lahko sprostite in uživate. Najem načrtovalca osvobodi vas in vse, ki jih imate radi, da živite v trenutku na vaš poročni dan.

Odpravljamo težave

Vaš načrtovalec porok bo vedel, kaj storiti v vsaki situaciji, ki se pojavi; pozni prodajalci, pozni gostje, menjava sedežev v zadnjem trenutku, celo teta brez nadzora. Načrtovalci so profesionalni reševalci problemov, ki odpravljajo težave, medtem ko se vi sprostite in uživate v posebnem dnevu.

Organizacija porok na čudovitih lokacijah

Slovenija je država z bogatim reliefom, kar nam omogoča čudovito izbiro poročnih lokacij za najrazličnejše želje mladoporočencev

Poroka na prostem_Organizacija porok_Wedding Petra

Organizacija porok na prostem

Praznovanje v senčnem gozdu sekvoj ali na vrtu, polnem bujnega rastlinja, zahteva zelo malo dekoracije – kar pomeni zelo malo truda in dodatnih stroškov, ko gre za vaš dekor.

Organizacija porok_Weddign Petra_Poroka ob morju

Organizacija porok ob morju

Želite izjemno poroko na plaži? Ker imajo vsi radi plaže: njihove čarobne sončne zahode, kristalno vodo, šum valov, sončne žarke, bel pesek…

Poroka na Bledu_Organizacija porok_Wedding Petra

Organizacija porok na Bledu

Najbolj romantično poročno mesto – Bled je s svojo slikovito pokrajino ena najbolj priljubljenih destinacij za čudovite poroke v Sloveniji.

Načrtovalka porok Petra Pristovnik

Kako sem prišla od srednje ekonomske šole, preko dodiplomskega študija umetnosti in postdiplomskega študija muzejskega smera in smera record managmenta do grafičnega oblikovalca in organizatorja porok? Ah, to je dolga in zanimiva zgodba. Če ste za kavo, vam z veseljem povem!

Do takrat pa je pomembno, da veste: ekonomija me je naučila poslovanja, umetnost likovnega oblikovanja in estetike, muzejska vzgoja kreativnosti in iznajdljivosti, record management, organiziranosti in doslednosti pri delu.

Organizacija porok_Zato so vse ponudbe, oblikovani z ljubeznijo in personaliziranim pridihom kreativnega značaja. Zato vaše želje isponjojemo pod dogovorjenimi pogoji in poskrbimo za vaše zadovoljstvo.
Zato so vse ponudbe, oblikovane z ljubeznijo in personaliziranim pridihom kreativnega značaja. Zato vaše želje izpolnjujemo pod dogovorjenimi pogoji in poskrbimo za vaše zadovoljstvo.

Ne preživljajte vseh težav in stresa pri načrtovanju poroke na lastno pest. Naj vam bomo vodnik, podpora in rama, na katero se lahko naslonite v tem vznemirljivem obdobju vašega življenja.

Organizacija porok v praksi

Če me izberete za načrtovalca porok, kaj lahko pričakujete od mene & kako potem poteka organizacija vašega sanjske dneva?

Uvodno srečanje

predstavitev in dogovor

Preden se začne kakršno koli delo pri načrtovanju poroke, najpomembnejša naloga je spoznavanje. To pa je to priložnost, da spoznam Vas kot nevesto in ženina, Vaš okus, prioritete in želje. I da vi spoznate mene kot osebo ki bo tukaj za Vas!

Izbira poročne lokacije

rezervacija poročnega datuma

Prvi korak po podpisu pogodbe je iskanje lokacije za vaše poroko. Pronalazak lokacije pomeni pregled lokacije, ki se vam zdi všeč, sužanje seznama na 3 najljubših in bližnjih. Po končni odločitvi sledi rezervacijska lokacija. Tukaj sem, da vam pomagam na vsakem koraku!

Dogovor o dekoraciji

barve – stil – tema – moodboard

Vaša poročna dekoracija je skupaj z obleko eden najboljših načinov, da pokažete svojo osebnost na veliki dan. V tem koraku se skupaj dogovoriva, kakšen stil poroke si želita, katere barve bodo prevladovale, ali želita temo in podobno. Sestavimo MoodBoard, da razveselimo vse ponudnike.

Izbira ponudnikov

fotograf – slastičarna – salon – catering

Na podlagi želenega stila vam pomagam poiskati vse ponudnike, ki so v okviru vašega konkretnega proračuna. Ponudniki so: poročni fotograf, snemalec, frizer, vizažist, catering, dobavitelji opreme, cvetličar in drugi. Z vami delim vse koristne nasvete, priporočila in ideje – a odločitev je vaša.

Organizacija porok

lokacije – ponudnikov – gostijo

Ko ste izbrali vse svoje ponudnike in se odločili za želene produkte/storitve, sem tukaj, da nadaljujem komunikacijo z njimi. Poskrbim, da na poročni dan vsi poznajo svoje vloge, vsi pridejo pravočasno in da organizacija poteka gladko. V primeru odpovedi ali spremembe termina sem tukaj, da vam svetujem v vaše najboljše interese.

Organizacija na dan poroke

koordinacija poročnega dneva

Med poroko je treba poskrbeti za na desetine malenkosti, jih preveriti, premakniti z enega kraja na drugega in tako naprej. Jaz pa lahko opravi vse te naloge, ki jih ni treba prenesti na matere, sestre, sestrične in prijateljice, ki bodo lahko tako uživale v obredu. Prisotna sem ves poročni dan in skrbim, da vse poteka gladko od začetka do konca.

Organizacija porok brez stresa!

Skupaj s kakovostnimi lastnostmi organizatorja...

ORGNAIZIRANOST

Neštetokrat se bomo morali spoprijeti s številnimi opravki poleg tega, da bomo imeli opravka z več ljudmi, in to z vsemi hkrati. Bistveno je zagotoviti, da se te številne naloge in podrobnosti opravijo pravočasno, tako da vaš poroka poteka brez napora.

SPOSOBNOST NAČRTOVANJA

Odličen poročni koordinator bo lahko spremljal celotno sliko – celoten občutek in kakovost dogodka – ne da bi pri tem izgubil katero od teh majhnih podrobnosti. Načrtovalec dogodkov je odličen pri organizaciji celotnega paketa, od izkušenj do proračuna in časovnic.

USPOSOBLJENOST

Dober načrtovalec porok ima smisel za modo, dober okus za glasbo in oko za barve, rože in teme. Sposoben je slediti najnovejšim poročnim trendom in modnim muham, vročim destinacijam za medene tedne in seveda tradicionalnemu poročnemu bontonu.

KREATIVNOST

Odličen načrtovalec poroke ali posebnih dogodkov bo moral biti kreativen z vsako stranko. Mora uporabiti svojo iznajdljivost, da pripravi ekskluzivne ideje za slovesnosti in sprejeme, tudi ko je najet za organizacijo “tradicionalne” poroke.

SPORAZUMEVANJE

Načrtovalec bi moral imeti vsestranski komunikacijski slog – tak, ki se lahko prevede tako do strank kot tudi do strežnika. Morajo komunicirati z vsemi v svoji sferi z jasnostjo, samozavestjo, diplomacijo, spoštovanjem in hladno glavo, tudi v času stresa.

UMIRJENOST

Kot mladoporočenci boste pričekovali, da bo vse popolno. Del svojega stresa boste tudi prenesli na organizatorja ali pa ga bo dobavitelj pustil na cedilu v zadnjem trenutku. Z vsem tem se organizator mora spoprijeti na profesionalen način.


Rezervirajte termin za prvo brezplačno srečanje!


 • Organizacija poroke: Kako zagotoviti, popolnoma čudovit dan?

  Organizacija poroke je eden najpomembnejših dogodkov v vašem življenju in želite, da je vse popolno. Organizacija poroke je lahko stresna, a z dobro pripravo in načrtovanjem lahko poskrbite, da bo vaš dan nič manj kot čudovit. Začnite z organizacijo poroke čim prej Ne čakajte, da…

 • Večdnevna poroka

  Večdnevna poroka je poročno slavje, ki poteka več dni in ne samo enega. To lahko vključuje dogodke, kot so predporočne zabave, obredi in sprejemi. Pri načrtovanju 3-dnevne poroke je pomembno, da najprej razmislite o kulturnih tradicijah in običajih, ki bodo vključeni v praznovanje. To lahko…

 • Elopement poroka: Kako organizirati popolno potovanje za dva

  Če ste se odločili za elopement poroko, ste verjetno že opustili tradicionalne načrte za veliko poroko in se odločili za nekaj bolj intimnega in osebnega. Elopement poroka je tista, ki se odvija v manjšem obsegu, v dveh ali pa celo samo v dveh, in je…

 • Vinarije in domačije za poroko v Istri na Hrvaškem

  Poroka v Istri na Hrvaškem je pravi raj za ljubitelje vina, hrane, vinarij in domačij. Istra je regija na jugu Hrvaške, ki se ponaša s številnimi vinogradi, vinarijami in tradicionalnimi restavracijami. Ob obali Jadranskega morja in v bližini Trsta in Benetk je Istra pravo mesto…

 • Poroka v Opatiji – najbolj priljubljene lokacije

  Opatija, poznana po svoji lepoti, kulturi in zgodovini, je idealno mesto za poroko. To mesto, ki se nahaja na obali Jadranskega morja v Hrvaški, ponuja neomejene možnosti za nepozabno poroko. Opatija je bila nekoč priljubljena turistična destinacija med bogatimi in slavnimi iz 19. in začetka…

 • Poroka v Rovinjo na Hrvaškem – najbolj priljubljene lokacije!

  Poroka v Rovinjo Poroka v Rovinjo, enem izmed najlepših mest na Hrvaškem. Rovinj leži na obali Jadranskega morja in ponuja čudovit pogled na morje, staro mestno jedro in okoliške hribovje. Rovinj je bil nekoč ribiško in trgovsko mesto, vendar je danes priljubljena turistična destinacija in…

Kako naj začnem s planiranjem organizacije poroke?

Pri začetku planiranja organizacije poroke si najprej določite datum poroke ter si zapišite vse ideje, ki se vam porajajo. Nato določite vaš proračun, izberite lokacijo ter poiščite najboljšega koordinatorja za organizacijo poroke. V nadaljevanju določite vse podrobnosti, kot so izbira gostinskega ponudnika, cvetličnega aranžerja, glasbenika in drugih storitev, ki jih boste potrebovali na poroki.

Kateri so najpomembnejši dejavniki, ki jih moram upoštevati pri organizaciji poroke?

Najpomembnejši dejavniki, ki jih morate upoštevati pri organizaciji poroke, so vaš proračun, lokacija poroke, število gostov, izbira hrane in pijače, glasbe ter cvetličnih aranžmajev, ter seveda tudi vaše želje in stil poroke. Pomembno je, da si vzamete čas pri načrtovanju in upoštevate vse pomembne podrobnosti.

Kako naj izberem pravega organizatorja za organizacijo poroke?

Pri izbiri koordinatorja za organizacijo poroke si najprej oglejte njihovo spletno stran kak bi dobili dojem glede njhova stila 7delovanja. Pogovorite se s svojimi potencialnimi koordinatorji, da boste dobili občutek, ali se ujemate z njihovim stilom in osebnostjo ter da boste lahko izrazili svoje želje in pričakovanja. Pomembno je, da izberete nekoga, ki bo razumel vaše želje in jih uresničil.

Kaj naj vključim v svoj proračun za organizacijo poroke?

V vaš proračun za organizacijo poroke vključite vse stroške, ki jih boste imeli, vključno s prizoriščem poroke, gostinsko ponudbo, poročno obleko, fotografom in videografom, glasbo, cvetličnimi aranžmaji, prevozom in drugimi storitvami, ki jih boste potrebovali.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.