POROKA

Organizacija porok - trenutki ki živijo vedno

Organizacija Čudovite poroke

Poroka traja en dan, spomini pa ostanejo za vse življenje – zato nam dovolite, da vam pomagamo ustvariti najbolj nepozabne trenutke v vašem življenju.

Kateri tip organizacije Poroke
je Idealan za Vas?

Polpona organizacija poroke

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore.

$ 3,500

65 ura

Delna organizacija poroke

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore.

$ 3,500

40 ura

Koordinacija poročnega dne

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore.

$ 3,500

18 Ura

Poročno svetovanje

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore.

$ 3,500

3 Ure

Zaupajte mi Vaše poročne sanje!

Organizacija poroke na Hrvaškem_Poroka na Hrvaškem_Wedding Petra
5/5

POROKA

Boho poroka

poroka na plaži

Greenery poroka

poroka v parku

Vintage poroka

poroka na prostem

Glamur poroka

poroka v hotelu

Romatična poroka

poroka v vinariji

organizacija čudovite poroke Organizacija Čudovite Poroke Organizacija Čudovite Poroke Organizacija Čudovite Poroke
Sign up for our newsletter to get 20% off your first adventure.
We’ll also keep you updated with travel news and promotions!

Personalizirane poročne tiskovine

En med pomembnim delima organizacija poroke je oblikovanje in tisk poročnih kartica in napisa. Za Vas oblikujemo poročna vabila, menu kartice, kartice s imenima, sedežni red, personalizirane napise, darila za svate in vse ostalo!

Vaša najboljša odlučitva

Zakaj najeti Wedding Petra?

Malesuada fames ac turpis egestas integer eget aliquet nibh. maecenas pharetra convallis posuere morbi leo urna

Vodjenje

Začeli bomo s posvetovanjem, da bi se pogovorili o razpoložljivih poročnih paketih, želeni vrsti poroke in Vašem poročnem proračunu.

Posvetovanje

Svetujemo Vas o vsih podrobnostih poroke, vključno z možnostmi prizorišča, pa tudi zabavo, gostinstvom in dekoracijo.

Načrtovanje

Načrtujemo srečanja s ponudnik (kot so cvetličarji, fotografi, gostinci, peki in oblikovalci vabil), časovnicu poročnega dneva in vse po dogovoru.

Pogajanje

Za Vas se lahko pogajamo s ponudniki za boljše uslove poslovanja pred in po sklenitvi ugovora. Skupaj lažje rešimo neželjene spoove.

Zagotavljanje

Pravočasnega tiskanja vabil na poroko kot tudi poročni programi in razglednice. Pravočasnega prevoza potrebnih poročnih potrebščin in opreme na kraj poroke.

spremljanje

Vseh dejavnosti na poročnem dnevu; sprejema gostijo, koordinacija izvedbe in podobno. Zagotovimo, da vse poteka gladko.

Poročite se na hrvaškem!

Slikoviti poročni razgledi v Rovinjo
Zaradi slikovitih razgledov na naravo se boste počutili kot kraljevi, saj vas čaka dobro ohranjeno staro mestno jedro z dizajnersko notranjostjo, ki zagotovo ne bo razočarala nobene neveste na njen poseben dan!
Poročno fotografiranje na otoku Krku
Otok je znan po čisti turkizni vodi, skalnati obali in bujni vegetaciji. Obstajajo tudi številne očarljive vasice, ki so odlične lokacije za poročne fotografije.
Click Here

Inspirirani ste našim stilom?

Želite več informacij glede organizacije poroke? Pišite nam! Tukaj smo za Vas!

FAQ

Kako dolgo traja proces organizacije poroke?

Trajanje procesa organizacije poroke se lahko razlikuje glede na vaše potrebe in želje. V splošnem pa proces organizacije poroke običajno traja od nekaj mesecev do več let.

Če se odločite za organizacijo poroke z notranjim organizatorjem, ki bo skrbel za vse podrobnosti poroke, potem proces organizacije poroke običajno traja od nekaj mesecev do enega leta. Začne se s sestanki, kjer se dogovorimo o vaših potrebah in željah, nato pa se preko komunikacije in izvedbe dogovorjenega uresničijo vaše želje.

Če se odločite za samostojno organizacijo poroke, se proces lahko podaljša na več let, saj morate sami skrbeti za vse podrobnosti.

V vsakem primeru, proces organizacije poroke je zahteven in zahteva veliko časa, truda in pozornosti,

Kako se boste komunicirali z mano in mojim partnerjem med procesom organizacije poroke?

Kot poročni organizator se bom komuniciral z vami in vašim partnerjem med procesom organizacije poroke na naslednje načine:

 1. Redni sestanki: Začeli bomo z rednimi sestanki, kjer se bomo posvetovali o vaših potrebah in željah, in določili cilje in načrte za vašo poroko.

 2. Elektronska komunikacija: Med procesom organizacije poroke bom z vami in vašim partnerjem komuniciral preko e-pošte in spletnih komunikacijskih aplikacij, da se bomo lahko hitro in učinkovito dogovarjali o vseh potrebnih podrobnostih.

 3. Telefonski pogovori: Za hitre odgovore na vprašanja in reševanje morebitnih težav se bom z vami in vašim partnerjem komuniciral tudi preko telefona.

 4. Osebni sestanki : Za bolj kompleksna vprašanja in dolgoročne načrte se bomo sestali osebno.

 5. Za vse te komunikacijske kanale se bom trudil, da bodo jasni, hitri in učinkoviti, tako da boste lahko hitro dobili odgovore na vprašanja in reševali morebitne težave, ki se pojavijo med procesom organizacije poroke.

Kaj vse vpliva na ceno paketa organizacije poroke?

Cena paketa za organizacijo poroke lahko vključuje različne storitve in elemente, ki so odvisni od vaših želja in potreb. V splošnem pa cena paketa za organizacijo poroke običajno vključuje naslednje elemente:

 1. Sestanke in komunikacijo: cena vključuje sestanke, ki jih imamo z vami in vašim partnerjem, ter komunikacijo med nami med procesom organizacije poroke.

 2. Izbor in koordinacija ponudnikov storitev: cena vključuje pomoč pri izbiri ponudnikov storitev, kot so cvetličar, kuhar, glasbenik, fotograf in drugi, ter koordinacijo med njimi.

 3. Načrtovanje in koordinacija poročnega dne: cena vključuje načrtovanje in koordinacijo dogodka, od vremena do prevoza za goste.

Kako mi lahko pomagate pri organiziranju in koordinaciji poročnega dne?

Vse kar poročni organizator dela na dan poroke bo odvisen od tega kakšne so vaše želje in kakšen je paket ki ste ga izbrali. V splošnem pa lahko poročni organizator na dan poroke opravlja naslednje naloge:

 1. Koordinacija ponudnikov storitev: Poročni organizator bo skrbel za to, da so vsi ponudniki storitev, kot so cvetličar, kuhar, glasbenik, fotograf in drugi, na svojem mestu in da so vsi medsebojno usklajeni.

 2. Nadzor izvedbe dogodka: Poročni organizator bo skrbel za to, da je vse potekalo po načrtu in da so vsi elementi dogodka bili izvedeni kot je bilo dogovorjeno.

 3. Reševanje nepredvidenih situacij: Poročni organizator bo reševal morebitne nepredviden situacije, ki se lahko pojavijo med dogodkom.

 4. Koordinacija z gosti: Poročni organizator bo skrbel za to, da so vsi gostje bili udobno in da so bili vsi potrebeni elementi za goste izvedeni.

Kako nam lahko pri organizaciji poroke pomagate pri ustvarjanju proračuna in spremljanju stroškov?

Kot poročni organizator vam lahko pomagam pri ustvarjanju proračuna in spremljanju stroškov na naslednje načine:

 1. Ustvarjanje proračuna: Pomagal vam bom pri ustvarjanju proračuna za vašo poroko, tako da se posvetujemo o vaših željah in potrebah in določimo, koliko denarja potrebujete za posamezne elemente dogodka.

 2. Svetovanje o stroških: Pomagal vam bom pri svetovanju o stroških, tako da vam pomagam izbrati ponudnike storitev, ki so primerne za vaš proračun, in da vam pomagam določiti, kje lahko prihranite denar.

 3. Spremljanje stroškov: Pomagal vam bom pri spremljanju stroškov med procesom organizacije poroke, tako da se prepričam, da ste v okviru proračuna in da ne pride do nepričakovanih stroškov.

 4. Odgovornost za spremljanje stroškov : Poročni organizator bo spremljal stroške in vas obveščal o morebitnih spremembah v proračunu, ki bi lahko prišle in tako se boste lahko odločili o morebitnih spremembah.

 5. Pomoč pri iskanju najugodnejših ponudnikov storitev: Poročni organizator vam bo pomagal pri iskanju najugodnejših ponudnikov storitev, ki ustrezajo vašim potrebam, tako da lahko ohranite stroške pod nadzorom.

Organizacija porok - cene?

Cene za organizacijo poroke se razlikujejo glede na številne dejavnike, kot so velikost poroke, lokacija, število gostov, ponudniki storitev, ki jih potrebujete in vaše potrebe in želje.

Obstaja več vrst paketov za organizacijo poroke, ki se razlikujejo po ceni in vsebujejo različne storitve. Lahko se odločite za paket “samo začetek”, ki vključuje le osnovne storitve, kot so sestanki in koordinacija, ali pa se odločite za paket “vključen vse”, ki vključuje vse storitve, od načrtovanja do izvedbe.

Cene za pakete za organizacijo poroke se lahko gibljejo od nekaj tisoč do več deset tisoč evrov. Cene so lahko tudi višje za poroke, ki se odvijajo v prestižnih lokacijah ali zahtevajo posebne storitve.

Svetujemo vam da  primerjate cene, da boste lahko izbrali paket, ki ustreza vašemu proračunu in potrebam.