Blog

STIL POROKE – vse kaj rabite vedeti

Stil poroke – zakaj je pomembno izbrati stil & kakšni stilovi so najbolj priljubljeni

8 najbolj popularni stili poroke v 2022

1. Klasični stil poroke
2. Romantični šik stil poroke
3. Rustikalni stil poroke
4. Vintage stil poroke
5. Boho stil poroke
6. Greenery stil poroke
7. Modern Industrial stil poroke
8. Glamur stil poroke


1. Klasični stil poroke

Brezčasna eleganca – klasičen poročni stil

Klasična poročna tema je popoln način za ustvarjanje brezčasne mojstrovine elegance. Kot ena bolj formalnih poročnih tem imajo klasične poroke čiste linije, bele aranžmaje in veliko čustev v prostoru. V šopkih so dolgopecljate kale, vrtnice ali tulipani.

Izbira obleke za klasični stil poroke

Ko gre za izbiro obleke, pomislite na brezčasno eleganco. Klasična obleka je običajno bela ali slonokoščena plesna obleka z oprijetim steznikom in polnim krilom. Pomislite na Audrey Hepburn v “Zajtrku pri Tiffanyju”. Če niste navdušeni nad oblekami, lahko še vedno dosežete ta klasičen občutek z manj formalno obleko.

Okrasitev prostora za klasični stil poroke

Pri okrasitvi vašega prostora ponovno pomislite na čiste linije in klasično eleganco. Belo cvetje je vedno dobra ideja, saj se lepo ujema z nevestino obleko.

Visoki cvetlični aranžmaji v preprostih vazah se vrstijo ob hodniku, ki vodi do oltarja, kjer si bosta nevesta in ženin izmenjala zaobljube.

Stebričaste sveče v visokih kandelabrih zagotavljajo mehko osvetlitev in ustvarjajo romantično vzdušje. Po obredu goste odpeljejo v sprejemni prostor, kjer jih pozdravijo z več belimi cvetovi in ​​svečami. Mize so običajno okrašene z belimi prti in prtički, skupaj s kristalnimi kozarci in preprostimi, a elegantnimi pogrinjki.

darila za svate na poroci – klasična fotografija kot zahvalnica

Za to tradicionalno temo je idealno prizorišče vrtno dvorišče, dvorec, vinograd ali pristna plesna dvorana z utripajočimi lestenci nad glavo. Naj bo vaša dekoracija elegantna in minimalistična. Dovolite, da prizorišče poskrbi za vzdušje. Izberite jazzovsko skupino, ki bo napolnila zrak s soparnimi ritmi, medtem ko gostje med slovesnostjo in sprejemom srkajo šampanjec.

Kasični stil poročne torte

Tradicionalna klasična poročna torta je bogata temno sadna torta z marcipanom in kraljevsko glazuro. Dva ali več nivojev sta norma, ločeni s stebri za torto in okrašeni s svežim ali ledenim cvetjem.

klasična bela poročna torta

Na vrhu torte je lahko poročni topper, ki na nek način spominja na poročni par. Nekateri se raje odločijo za vnaprej zapakirane kose torte, ki jih delijo gostom. Če niste navdušeni nad sadnimi tortami (kot mnogi ljudje!), ne skrbite – imate lahko torto katerega koli okusa!

Pazite le, da ohranite ta klasičen eleganten občutek, tako da bo vaša dekoracija preprosta, a lepa.

Klasična poročna tema je čudovit način za ustvarjanje elegantnega in brezčasnega dogodka. Vaši gostje ga se bodo zapomnili za vedno. Izbira obleke, okrasitev prizorišča in izbira poročne torte so pomembni deli načrtovanja. Ohraniti čiste linije in klasičen občutek in boste zagotovo osupnili vse, ki jih bodo videli!

Petra

2. Romantic Chic stil poroke

Nevesta na svoj poročni dan tradicionalno nosi »nekaj starega, nekaj novega, nekaj izposojenega in nekaj modrega«. Toda kaj pomeni ta tradicija? In od kod je prišlo? Preberite, če želite izvedeti!

Romantični poročni stil_Poročni stili
romantnični stil poroke

‘Nekaj ​​starega’ predstavlja nevestino povezanost z družino in prijatelji ter njeno preteklostjo.

Je opomnik, da na tej poti ni sama; ima podporo tistih, ki so bili pred njo.

‘Nekaj ​​novega’ je simbol upanja in sreče za nevestino prihodnost.

Predstavlja vse možnosti, ki so pred njo.

Nekaj ​​izposojenega’ spomni nevesto, naj prosi za pomoč, ko jo potrebuje.

Je opomin, da ji ni treba iti skozi življenje sami; lahko si izposodi moč in modrost od drugih, ko jo potrebuje.

Nazadnje, “nekaj modrega” predstavlja zvestobo in predanost. Modra barva je že dolgo povezana s temi lastnostmi in s tem, ko na poročni dan obleče nekaj modrega, nevesta pokaže, da je predana tem idealom.

Tradicija ‘[nekaj] starega, [nekaj] novega, [nekaj] izposojenega, [nekaj] modrega’ je dolgoletna in ima veliko različnih pomenov. Ne glede na to, ali iščete simbole podpore, sreče ali zvestobe, je v tej tradiciji zagotovo nekaj, kar vam govori. Zakaj ga torej ne bi vključili v svoj poročni dan?

Kako načrtovati romantično romantični stil poroke

Načrtovanje romantične elegantne poroke je lahko prepir, če upoštevate nekaj ključnih elementov. Najprej in predvsem boste želeli izbrati lokacijo, ki izžareva romantiko. Grad, plesna dvorana na posestvu ali eleganten zgodovinski dom bi bili odlična izbira. Drugič, poskrbite, da boste v svojo dekoracijo in poročno zabavo vključili veliko svežega cvetja. In nenazadnje ne pozabite na šampanjec! Nadaljujte z branjem za več nasvetov o tem, kako načrtovati popolno romantično elegantno poroko.

romantična, nežna, cvetna poročna vabila in poročne tiskovine

Ena najpomembnejših stvari, ki jih morate upoštevati pri načrtovanju romantične elegantne poroke, je kraj. Izbrati boste želeli kraj, ki je prežet z romantiko.

Če iščete nekaj resnično edinstvenega, razmislite o poroki na prizorišču z jezerom ali vodnjakom. Odsevi bodo ustvarili čarobne fotografije vas in vašega bodočega zakonca.

Dusty Pink Barva na poroci!

Ko gre za dekor, je sveže cvetje nujno. Uporabljati jih je treba v osrednjih delih, šopkih in gumbnicah. In ko smo že pri šopkih, za romantičen pridih tipične poročne jedi izberite lahek biskvit s puhasto glazuro iz maslene smetane za svojo torto.

Kar zadeva poročno obleko, izberite nekaj z izrezom, ki je hkrati elegantno in romantično. Mehki kodri v laseh, speti s svežim cvetjem ali bleščečimi diamanti, bodo popolno dopolnili videz.

spletna stran poroke – digitalno vabilo na poroko

S temi nasveti v mislih ste na dobri poti, da načrtujete popolno romantično elegantno poroko. Samo ne pozabite izbrati lokacije, ki izžareva romantike, v dekor in poročno zabavo vključite veliko svežega cvetja in ne pozabite na šampanjec! Če boste storili vse to, vam zagotavljamo, da boste imeli dan, ki si ga boste vi in ​​vaš zakonec zapomnili za vedno.

Popeljite romantiko skozi glasbo z lesketajočimi zvoki solo violinista.


3. Rustikalni stil poroke

Kako okrasiti rustikalno poroko

Rustikalna poročna tema ustvari prizemljeno vzdušje tesnih prijateljev in sveže, dobre hrane. Prenovljen skedenj, prava kmetija ali ranč so idealna mesta za rustikalni stil.

Risanje na naravne teksture, kot so les, kamen in organski papir, nosi to temo poroke. Okrasite gole lesene mize z nizkimi cvetličnimi osrednjimi deli. Mešajte steklovine za eklektičen pridih glamurja. V pogrinjke in prtičke vključite naravne teksture vreče in vrvice za surovo lepoto.

Rustikalne neveste se pogosto poročijo v škornjih, zaradi katerih je prečkanje neravnega ali blatnega terena preprosto.

Poročne obleke v rustikalnem slogu so običajno krajše, a kot pri vseh temah je tudi tukaj vaš dan, vi določate pravila! Rustikalna poročna vabila!

Rustikalna poroka – kmečki stil rustikalne poroke

Nekaj ​​je na kmečki poroki, ki deluje toplo in vabljivo. Morda so to domači pridihi, kot sta tolažilna hrana in limonada, ali naravni elementi v središču. Ne glede na razlog so rustikalne poroke vse bolj priljubljene. Ena stvar, ki jo morate imeti v mislih pri rustikalnih porokah, je, da imajo lahko veliko različnih oblik.

rustikalni stil poroke

Celotna estetika bi morala temeljiti na izkušnji od kmetije do mize, vendar je v tem okviru prostor za igranje.

Na primer, lahko se odločite za sprejem v skednju, če vam je to na voljo. Če pa iščete bolj intimno okolje, se lahko odločite za majhno družinsko restavracijo s podeželskim pridihom. Ključno pri rustikalnih porokah je zagotoviti, da se podrobnosti združijo in ustvarijo skladen videz. Torej, če nameravate nekaj elementov svojega dekorja narediti sam, bodite še posebej pozorni, da bo vse videti uglajeno in profesionalno.

Ključne besede za rustikalno poroko: kmečka hiša, neusklajeno, bukolično

Rustikalni poročni okraski: okrasite z divjimi rožami za svež videz, ki popestri golo leseno mizo. Mešanica steklovine in krožnikov bo vaši poročni mizi dodala pridih čudaštva. Medtem ko bodo umetni rastlinski vzorci in trpežni materiali dodali barvo zunanji temi. Nenazadnje so zidane kozarce eden najbolj prepoznavnih rustikalnih poročnih detajlov. Uporabite jih lahko za postrežbo pijače, razstavite votivne sveče ali jih odnesete domov kot poročno darilo.

Prizorišča rustikalne poroke: prenovljen hlev, ranč, kmetija

Rustikalna poroka je kot nalašč za pare, ki si želijo prizemljenega in intimnega razmerja. Z uporabo naravnih materialov in tekstur lahko ustvarite čudovito okolje, ki slavi vašo ljubezen, hkrati pa ohranja preprostost in stil.


4. Vintage stil poroke

Poročita se v brezčasni eleganci z vintage poroko. Vrnite se v pretekla obdobja, ko je življenje teklo počasi in pogovori nenagljeni. Izberite lokacijo, za katerega se zdi, da obstaja dovolj dolgo, da lahko pripoveduje zgodbe generacij, na primer dvorec, posestvo ali zgodovinsko sodišče. Ustvarite udobne bivalne prostore s starinskimi sedeži ali starimi fotelji, da nastavite ton.

Vintage stil za poroko_Weddign Petra
Vintage poročni stil (Izvor: Pinterest)

Za popolno vintage poročno temo se odločite za mehko svetlobo luči in utripajoče sveče v poliranih srebrnih svečnikih. To ni čas za čisto bele prte, ampak raje za mehkejše tkanine umirjenih barv. Druga možnost je, da preprosto razprostrete nežno čipko čez vsako mizo za sproščeno eleganco.

Izbira prizorišča vintage poroke

Prvi korak pri načrtovanju vaše starinske poroke je, da izberete kraj, ki ustreza temi.

Zgodovinski dvorec, posestvo ali sodišče bi bili odlična izbira.

Če se želite poročiti na prostem, razmislite o izvedbi slovesnosti v parku ali na vrtu s čudovitimi starimi drevesi. Ko izberete prostor, začnite z opremljanjem in ustvarite udobne bivalne prostore s starinskim pohištvom. preproge in okraski.

Okrasi za Vintage stil poroke

Za pridih elegance lahko čez vsako mizo razprostrete tudi nežno čipko. Za dokončanje videza naj se vaši gostje oblečejo v oblačila iz drugega obdobja, kot so fedore in naramnice za moške ter dolge obleke za ženske.

Izberite okolje, ki se zdi, kot da obstaja že dovolj dolgo, da pripoveduje zgodbo generacij, na primer dvorec, posestvo ali zgodovinsko sodišče. Nastavite ton tako, da ustvarite udoben življenjski prostor s starinskimi sedeži ali starinskimi naslanjači.

Za popolno vintage poročno temo izberite lampijone in utripajoče sveče, ki nežno svetijo v poliranih srebrnih svečnikih.

Pri oblekah si omislite preprosto umazano belo, krem ​​ali školjkasto roza čipko, okrašeno z biseri in biseri. Preklopne obleke s špageti naramnicami ali elegantne silhuete morske deklice so retro in laskave. Za šopke in gumbnice se odločite za nežne pastelne cvetove, ki ustvarijo bogat občutek pretekle dobe.

Če želite vzdušje ustvariti z glasbo, pobrskajte med starinskimi bendi, dokler ne najdete najboljšega za svojo priložnost!

Kje najdem vintage poročne prostore?

Če iščete vintage poročno prizorišče s popolnim ozadjem bogatih arhitekturnih znamenitosti. Nedaleč stran je veliko poročnih prizorišč za čudovite vintage poroke. Nekatera lokalna prizorišča prikazujejo lepoto klasične arhitekture v kombinaciji s sodobnim razkošjem in udobjem. Vendar imajo mnoga posestva ali obnovljena posestva in gradovi bolj razkošen pridih in tako ustrezajo podobi kraljevih porok, ki je povezana s porokami iz obdobja. Oblikujte plesno dvorano v odlični sobi prizorišča za dolgo plesno noč. Ni nujno, da je ogromen, lahko pa ga naredite tako velikega kot zakonski par v dekorju, ki se prilega vašemu prvemu plesu, s čimer označite začetek skupne retro ljubezni.


5. Boho stil poroke

Poroka v stilu boho: zračne obleke, cvetlične krone, lovilci sanj in še več!

Ste bodoča nevesta svobodnega duha z ljubeznijo do vsega boemskega? Če je tako, potem je poroka v stilu boho morda popolna za vas! Od zračnih oblek in cvetličnih kron do lovilcev sanj in kaskadnih šopkov, obstajajo neskončni načini, kako v svoj veliki dan vnesti malo boho šika. Nadaljujte z branjem, če želite izvedeti več o tem, kako načrtovati popolno poroko v slogu boho.

Boho dekoracija za poroko_Wedding Petra
Boho dekoracija za poroko (Izvor: Pinterest)

Zračne obleke za boho poroke

Eden najpomembnejših elementov vsake poroke v stilu boho je obleka.

In ko gre za boemske obleke, ni ničesar, kar je preveč tekoče ali preveč eterično. Poiščite obleko z valovitimi rokavi, zapletenimi čipkastimi detajli in padajočim krilom. Prav tako lahko svobodno eksperimentirate z barvo. Ne glede na to, ali se odločite za belo obleko s pisanim vezenjem ali drzen odtenek, kot sta škrlatna ali safirna, ne bojte se, da bi vaša osebnost zasijala!

Cvetlične krone in kaskadni šopki

Nobena boho nevesta ni popolna brez čudovite cvetlične krone ali kaskadnega šopka.

Čim večji in bujnejši, tem bolje! Napolnite svojo cvetlično krono ali šopek s pisanimi cvetovi, kot so vrtnice, potonike in lilije. In ne pozabite na zelenje! Praprot, otroški dih in bršljan bodo vašemu aranžmaju dali popoln boho pridih.

Lovilci sanj in dekoracija Driftwood

V svoj dekor vključite nekaj sanjskih vzdušij z lovci sanj in številkami za mize iz naplavljenega lesa.

Lovilci sanj so čudovita kulisa za slovesnosti ali osrednji elementi sprejema.

Številke miz iz naplavljenega lesa pa dodajo pridih rustikalnega šarma vsaki mizi. Za dodaten poseben pridih ime vsakega gosta napišite na majhen kos naplavljenega lesa, ki ga lahko odnese domov kot spomin na vaš poseben dan.

Obstaja nešteto načinov, kako v poročni dan vnesti malo boho šika. Od zračnih oblek in cvetličnih kron do lovilcev sanj in kaskadnih šopkov – naj vaša osebnost zasije v vsaki podrobnosti! S temi nasveti boste na dobri poti k načrtovanju popolne poroke v stilu boho.

Kako organizirati boemsko poroko s proračunom

Boemska poroka je odličen način za intimno in edinstveno poroko, pri tem pa porabite manj denarja. Obstaja veliko načinov, kako prihraniti denar, hkrati pa imeti lepo in nepozabno poroko. Tukaj je nekaj nasvetov, kako načrtovati boemsko poroko z nizkim proračunom.

1. Eden najboljših načinov, da prihranite denar na svoji poroki, je, da poiščete nenavadno lokacijo. Podeželski veter lahko vaši poroki doda svežino, ki bo drugačna od ostalih. Razmislite o uporabi knjig, rož in brošk, da svojemu sodobnemu konceptu vnesete boemski pridih.

2. Drug način, da prihranite denar, je izdelava lastnega šopka. Aranžiranje cvetja na način, ki poudari vašo splošno temo, je lahko ceneje kot nakup vnaprej izdelanih šopkov. Svojemu šopku lahko dodate tudi nenavadne sladkarije, kot so čokoladni mandlji in pokovka, za edinstven pridih, ki bo všeč gostom vseh starosti.

3. Končno razmislite o tem, da bi svoje glasove uporabili kot dekoracijo, tako da jih postavite poleg lesenega loka ali okrasite mize in stole s cvetjem in drugimi predmeti v boemski temi. To bo vaši poroki dodalo romantiko in muhastost, ne da bi stalo veliko denarja.

Boemska poroka je odličen način za intimno in edinstveno poroko, pri tem pa porabite manj denarja. S temi nasveti lahko preživite lep in čaroben dan, ki ste si ga vedno želeli, ne da bi pri tem izgubili denar. Zato pojdite tja in začnite načrtovati svojo sanjsko boemsko poroko že danes!

Kako svoji poročni slovesnosti dodati boemski pridih

Če iščete način, kako svoji poročni slovesnosti dodati pridih boemske romantike, potem ne iščite dlje kot z minimalno količino zelenja ali zelišč za poročno ozadje. Lahko jih uporabite kot ozadje za fotografsko kabino (ali oboje!). Izboljšajte ta videz z ljubko steno, ki visi med vašim zelenjem, ali tako, da svoj prehod obložite z lončnicami in svečami.

Eden najboljših načinov, da svojemu poročnemu obredu dodate boemski pridih, je uporaba zelenja in zelišč.

To je mogoče storiti na več načinov, eden najpreprostejših pa je, da jih uporabite kot del ozadja. Uporabite lahko minimalno zeleno ozadje ali pa se potrudite in si privoščite ozadje na temo zelišč. V vsakem primeru bo vašemu velikemu dnevu zagotovo dodal pridih romantike.

Drug odličen način za vključitev te teme v vašo slovesnost je uporaba stenskih tapet. Te lahko obesimo med zelenje ali pa z njimi obložimo hodnik.

Stenske obloge so odličen način, da svojemu slovesnemu prostoru dodate nekaj osebnosti in mu boste zagotovo pomagale dati tisti boemski pridih.

Končno ne pozabite na lončnice! Ti so odlični za oblogo hodnika ali za uporabo kot osrednji deli. Ne samo, da bodo videti odlično, ampak bodo tudi pomagali napolniti prostor s tistim naravnim, zemeljskim vonjem, ki je tako povezan z boemsko estetiko.

Obstaja veliko načinov, kako svojemu poročnemu obredu dodati boemski pridih. Ne glede na to, ali uporabljate zelenje in zelišča kot del ozadja, obesite stenske zavese med listje ali obložite hodnik z lončnicami, vključitev te teme v vaš veliki dan bo zagotovo dala dodaten pridih romantike.


6. Greenery stil poroke

Poročna dekoracija v trendu: Poroke v slogu zelenja

Listje postaja vse bolj priljubljeno kot način, da svoji poročni dekoraciji daste romantičen, sodoben pridih. Svež in preprost poročni slog z zelišči in zelenjem je odličen način, da svojemu velikemu dnevu dodate edinstveno osebno noto.

Uporaba poceni in naravno lepih zelišč, rastlin in zelenja, kot so praproti, evkaliptus, jagnječje uho, sivka, žajbelj, čemaž, bršljan, bršljan, rožmarin, timijan, sukulente in zračne rastline, je odličen način za ustvarjanje osupljivega vizualnega prikaza, ki je tudi v trendu.

V tem blogu bomo delili nekaj naših najljubših načinov, kako uporabiti ta trend poročne dekoracije za ustvarjanje enkratne poroke, ki bo zagotovo navdušila vaše goste.

Okraski za poročni obok greenery poroke

Dodajte nekaj zelenja svojemu poročnemu oboku za romantičen in trendovski videz. To lahko storite tako, da okrasite vence iz zelenja ali dodate posamezne vejice zelišč in zelenja.

Lahko celo poskusite obesiti zračne rastline z loka za edinstven pridih.

Osrednji deli mize Greenery poroke

Za osrednje elemente mize lahko ustvarite preproste aranžmaje iz zelišč in zelenja v zidanih kozarcih ali drugih steklenih posodah. Ali pa za nekaj bolj dramatičnega poskusite uporabiti visoke veje ali drevesne štore, po katerih tečejo kaskade zelenja.

Topper za poročne Greenery poroke

prevleke za torte v slogu Greenery so trenutno zelo priljubljene. Lahko bi se odločili za preprost aranžma listov ali vejic zelišč. Lahko pa postanete ustvarjalni in naredite miniaturno različico svojega poročnega šopka za vrh vaše torte.

Poroke v zelenem slogu postajajo vse bolj priljubljene zaradi svoje romantične in moderne privlačnosti. Če iščete edinstvene načine za vključitev tega trenda v svoj veliki dan, upamo, da vam je ta objava v spletnem dnevniku dala nekaj navdiha. Hvala za branje!

Praznični okraski in ozadja

Svoji poroki dodajte pridih boho romantike z minimalno zelenjem ali zeliščnim poročnim ozadjem. Uporabite jih lahko kot ozadja foto kabine (ali oboje!).

Obesite ljubko steno med zelenje ali dodajte lončnice in sveče na hodniku, da bo ta videz še lepši.

Poročni šopek Deamy Greenery

Pojdite zeleno in izberite šopek, poln zelenja. Za resnično sodoben videz se lahko osredotočite na šopke s polnim listjem, ali pa za nekaj bolj domiselnega prosite svojega cvetličarja, da doda majhen izbor brezplačnih poročnih šopkov za šopke za družice in osrednje šopke – nazaj.

Romantične ideje za dekoracijo stolov

Idealno za stole vas in vašega partnerja ali kot dekor za slovesne stole, zelenje ali zelišča poskrbijo za vpadljive, a proračunu prijazne dekoracije stolov. Ta videz lahko ohranite preprosto s praprotmi ali venci iz evkaliptusa ali pa dodate nekaj ljubkih napisov na stolih in trakov.

Prefinjeni detajli in dekoracije za poročno pogostitev

Dopolnite svoje naravne poročne dekoracije, kot so načrti za zeliščne mize, pogrinjki z vejicami rožmarina ali sivke, in sprostite nekaj dodatnega zelenja na označevalcih in mizah za poročne torte.

Če vaš proračun dopušča, so mini lončnice ali kaktusi tudi čudovita poročna darila!

Zelena poročna dekoracija je lahko odličen dodatek tako notranjim kot zunanjim porokam. Kaj je najboljši del? Ne stane veliko. Pravo zelenje lahko poživi vašo poročno temo in doda nekaj pomena vaši cvetlični poročni dekoraciji.

Na voljo je veliko materialov za poročno dekoracijo z zelenjem, od sukulentov, poročnih pripomočkov do bršljana za okrasna ozadja. Ni vam treba biti preveč domiseln, da poročno prizorišče ozelenite. Najboljše pa je, da ga lahko spremenite vsako sezono!


7. Modern Industrial stil poroke

Kako imeti popolno sodobno industrijsko poroko

Sodobna poroka z industrijsko tematiko postavlja urbano kuliso popolne preprostosti. Teksture so v kontrastu in poudarjajo lepoto in mehkobo poročnega dekorja. Tukaj je nekaj nasvetov, kako imeti popolno sodobno industrijsko poroko.

Prizorišče modern industrial poroke

Za prizorišče poiščite podstrešje ali industrijsko skladišče z vidnimi opečnimi in kovinskimi cevmi. Kombinirajte tiste s prevelikimi okni, da boste prepustili veliko naravne svetlobe in bleščeč pogled na mesto po temi. Videz popestrijo povsod razpršene luči in veliko zelenja.

Industrijski stil porke_Wedding Petra
Industrijski stil za poroko (Izvor: Pinterest)

Dekor modern industrial poroke

Opustite tradicionalne rože in se odločite za terarije s kamni ali sukulentami. Poenostavite svojo barvno shemo in jo popeljite skozi vse podrobnosti, da ustvarite bogato tapiserijo globine. Monogram vaših začetnic lahko popestri menije, številke miz in plesišča.

lokacija za industrijski stil poroke

Torta modern industrial poroke

Moderna industrijska poročna torta bo skromna, a okusna zadeva. Za pridih glamurja jo bodo krasili sladkorni kristali ali snežinke. Izberite okus, ki bo ugajal vsem, na primer vaniljev biskvit ali čokoladni sladoled. Dopolnite ga s preprostim, a elegantnim okrasjem, kot je pentlja iz traku.

 Pri načrtovanju sodobne industrijske poroke gre za preproste stvari in dopuščanje, da naravna lepota okolja zasije. S temi nasveti boste zagotovo preživeli popoln dan, ki ga vi in ​​vaši gostje ne boste nikoli pozabili!

Industrijska poročna prizorišča

so v trendu že nekaj let, vendar še vedno verjamemo, da so minimalistični industrijski prostori popolno ozadje za ulov vašega edinstvenega stila. Če vas navdihuje uredniška lepota in arhitektura s poudarkom na betonskih nadstreških, kot je ta enkraten prostor, ki je gostil naše najljubše blogerje po srcu, potem je vredno ogleda! Pri oblikovanju sprejemnih prostorov v tovrstnih okoljih vedno poskušam vključiti bogate teksture iz razkošnih materialov. To so: stene iz tkanin iz šifona, pokrite z bombažem kremne barve, ki oddajajo ravno dovolj sijaja, ne da bi bili preveč sijoči ali težki, ko bi hodili mimo; sejalnice iz naravnega lesa, napolnjene z udobnimi mesečinami.


8. Glamur stil poroke

Kako načrtovati popolno glamurozno poroko

Glamurozna poroka je enkraten dogodek v življenju, ki mora biti lep, prefinjen in poln razkošja. Če načrtujete glamurozno poroko, je nekaj ključnih elementov, ki jih boste morali vključiti, da bo vaš veliki dan res nepozaben. Tukaj je vse, kar morate vedeti o načrtovanju popolne glamurozne poroke.

Izbira prave lokacije za glamur poroke

Eden najpomembnejših vidikov načrtovanja glamurozne poroke je izbira pravega kraja. Navsezadnje vaše prizorišče določa ton celotnemu dogodku. Ko gre za glamurozne poroke, so nekatera izmed naših najljubših prizorišč razkošna posestva, plesne dvorane ali strehe s čudovitim razgledom. Ne glede na kraj, ki ga izberete, poskrbite, da bo navdušil vaše goste in jim dal občutek, da praznujejo v stilu.

Izbira popolne obleke za glamur poroko

Seveda nobena glamurozna poroka ne bi bila popolna brez razkošne obleke. Če želite resnično glamurozni videz, poskusite ekstravagantno plesno obleko s steznikom ali oprijeto obleko z dolgo vlečko, vdelano s kristali Swarovski. In ne pozabite na čevlje!

Odločite se za nekaj bleščečega in razkošnega, da bo vaša obleka resnično popestrena.

Dodajanje bleščečih podrobnosti na glamur poroci

Ko gre za okrasitev za glamurozno poroko, manj zagotovo ni več. Več je več! Posvetite se svojemu dekorju tako, da vključite veliko kovinskih odtenkov, bleščeče mize in obesite ogledala na stene, da ustvarite odseve. In seveda nobena glamurozna poroka ne bi bila popolna brez obilice bleščečih luči. Privijte nekaj Edisonovih žarnic ali obesite pravljične luči s stropa, da bo vaš sprejemni prostor res zasijal.

Načrtovanje glamurozne poroke zahteva skrbno načrtovanje in pozornost do detajlov, vendar je tako vredno, ko vidite, da se na vaš veliki dan vse poklopi. Če upoštevate te nasvete, ste lahko prepričani, da bodo vaši gostje še leta govorili o vaši elegantni aferi.

Kako narediti vašo poročno prizorišče bolj glamurozno

Če želite svojemu velikemu dnevu dodati kanček glamurja, lahko naredite nekaj stvari, da zagotovite, da bo vaše prizorišče na ravni. Od dodajanja drznih barvnih poudarkov do uporabe razkošnega dekorja, obstaja veliko načinov, kako svojemu poročnemu kraju dodati pridih razkošja.

1. Uporabite krepke poudarjene barve

Eden od načinov, da svojemu poročnemu prostoru dodate pridih glamurja, je uporaba drznih poudarjenih barv. To lahko storite na več načinov, od dodajanja izrazitega pokrivala vaši poročni obleki do uporabe kron ali tiar kot dela vašega dekorja.

V svojih rožah in šopkih lahko uporabite tudi drzne, svetle barve.

Karkoli že počnete, se prepričajte, da uporabljate barve, ki se medsebojno dopolnjujejo in povezujejo vse skupaj.

2. Vključite razkošno dekoracijo

Drug način, da naredite svoje poročno prizorišče bolj glamurozno, je vključitev razkošnih okrasnih predmetov. To lahko vključuje vse od kristalnih lestencev do sveč in vaz, napolnjenih s svežim cvetjem. Uporabite lahko tudi zlate ali srebrne poudarke po celotnem prostoru, da resnično zasije. Karkoli že izberete, se prepričajte, da se ujema s splošno temo in estetiko vašega poročnega dne.

3. Bodite pozorni na svoje cvetlične aranžmaje

Ko želite svojemu poročnemu kraju dodati pridih glamurja, ne pozabite na svoje cvetlične aranžmaje! Rože so ključni del vsakega glamuroznega dogodka, zato se prepričajte, da izberete aranžmaje, ki so hkrati lepi in dišeči. Sodelujte s cvetličarjem, ki deli vašo vizijo in vam lahko pomaga, da jo uresničite s svojimi cvetličnimi motivi.

Če iščete načine, kako svojemu poročnemu kraju dodati pridih glamurja, lahko naredite veliko stvari. Od uporabe drznih poudarjenih barv do vključevanja razkošnega dekorja, obstaja veliko načinov, da naredite svoj prostor bolj glamurozen.

Pazite le, da ostanete zvesti svoji splošni temi in estetiki, da se bo vse brezhibno združilo na vaš veliki dan.animacija na poroci cerkvena poroka civilni obred glasba na poroci nevesta organizacija porok otroci na poroci poročna dekoracija poročna frizura poročna obleka poročna torta poročne fotografije poročni fotograf poročni običaji poročni obred poročni ples poročni prstani poročni video poročno cvetje poročno slavlje prevozi na poroki stilovi poroke

No Comments

Leave a reply