Poročna spletna stran kot digitalno vabilo

poročna spletna stran & prednosti digitalnega vabila

Preprosta delitve podrobnosti z gosti

Vaši gostje bodo cenili vse informacije, ki jih potrebujejo o vašem velikem dnevu, na enem priročnem mestu. Po potrebi se zlahka vrnejo nanj, namesto da bi morali iskati po svoji e-pošti ali kopati po kupih papirnatih vabil. Z njimi delite veliko informacij ki na tiskano vabilo ni možno napisati.

Lahko poveste vajino ljubezensko zgodbo

Prednost digitalnega vabila pred tiskanim je v tem, da lahko z gosti delite svojo ljubezensko zgodbo. Ali nekaj smešnih stvari drug o drugem. Ali zanimivi dogodki, ki so zaznamovali vajino ljubezen. Goste takšne stvari vedno zanimajo.

Gosti le z enim klikom potrdijo udeležbo

Enostavna potrditev udeležbe na poroki. Gostje lahko z enim klikom označijo, ali bodo prišli ali ne. Prav tako lahko izberejo na primer vrsto menija, ki ga želijo imeti, ali nekatere druge stvari, ki jih daste na izbiro. Na ta način lahko enostavno sledite seznamu gostov.

Poročna spletna stran ima vse informacije, ki jih Vaši gosti potrebujejo!


Vse več mladih parov se namesto tiskanega poročnega vabila odloča za digitalno vabilo.

Če govorimo o večjih porokah, je prihranek zagotovo eden glavnih razlogov. Še posebej, če so gostje na poroki iz tujine, zato morajo poleg vabila izdelati še informativne kartice (kako priti do kraja, kje prenočiti…).

Nov trend v svetu, ki počasi odpira vrata tudi v Sloveniji, so zagotovo spletne strani kot oblika poročnih vabil.Kaj vse lahko vsebuje poročna spletna stran?

Vajina zgodba

Časovnica programa

Fotografije in video

Predlogi daril in darivanje

Navodila za put do poroke

Potrditev udeležbe


4 razlogov zakaj je poročna spletna stran dobra izbira!

Vse informacije na enem mestu za gostje

Svojim svatjima želite povedati vse uporabne informacije o svojem poročnem dnevu? Eno vabilo je premajno, več kartic drago. Spletna stran za poroko lahko ima vse!

Lahko je bolj osebno & emocionalno

Vse kaj ne morete reči v tiskanom poročnom vabilu, na spletnoj strani lahko poveste. Svojo osebno zgodbo, svoje želje za poročni dan & še veliko tega.

RVSP – hitra in enostavna potrditev udeležbe

Gosti le z enim klikom potrdijo svojo udeležbo. Vidva pa imata vse informacije zbrane na enem mestu. Gosti lahko izaberu meni: vege, mesni…In še druge stvari ki im ponudite. Olajšana organizacija poroke!

Fotogalerija & videogalerija poroke

Preprosto naložite poročne fotografije in videoposnetke. Tako lahko vaši povabljeni svatje še enkrat gledajo in podoživijo ta dan. Prednost za vas: ni vam treba pošiljati vsem posebej.


No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.