Blog

Figure za poročno torto

Čudovite figure za poročno torto, ki vas bodo navdihnile!

Izbira poročne torte je pravzaprav precej zapletena. Odločiti se morate o številnih stvareh, vključno z okusom, velikostjo in obliko. Na srečo sanjanje o sladkem končnem rezultatu naredi postopek nekoliko lažji (ali vsaj bolj razburljiv).

figure in topperi za poročno torto

Poleg tega je večino odločitev zabavno sprejemati – kdo ne uživa v poskusu sladice? Če odmislimo prigrizke, je eden naših najljubših delov načrtovanja sladice izbira figure / topperja za vašo poročno torto. Čeprav podrobnosti nikakor niso potrebne, je mnogim parom všeč ideja, da svoje slaščice okronajo z eno. To je zato, ker lahko s tem svojo torto personalizirate.

Če iščete popoln končni dotik, ostanite zraven in poiščite nekaj odličnih idej. Pripravili smo seznam čudovitih figur in topperja za poročne torte, ki vas bodo navdihnili.


Klasični monogrami kot topperi za poročno tortu

Monogram je vedno dobra ideja – navsezadnje je brezčasen simbol vaše ljubezni. Če iščete nekaj klasičnega in elegantnega, razmislite o uporabi vaših novih začetnic kot topperja za torto. Ta možnost deluje tudi, če želite v svoj veliki dan vključiti družinske monograme (na primer z uporabo začetnic vaših staršev ali starih staršev).

Če želite nekaj subtilnega, a še vedno edinstvenega, poskusite namesto tega uporabiti dve manjši začetnici (“C” in “J” izgledata osupljivo ena poleg druge!).

Topperi so kot nalašč za pare, ki želijo svoji poročni torti dati poseben pečat. Na voljo so v različnih stilih in jih je mogoče prilagoditi vašim začetnicam ali celo datumu poroke.

Ženin in nevesta napis za poročno torto

Za preprost, a šik videz, črkujte “g.” in “gospa” z uporabo kurzivnih črk. Izbirate lahko med različicami z velikimi ali malimi črkami ali pa jih kombinirate za izjemno edinstven pogled na ta trend.

Ljubezenske ptice kot figure za poročno torto

Druga priljubljena izbira za pare, ki želijo nekaj klasičnega s pridihom, so zaljubljene ptice. Te sladke figurice so na voljo v vseh vrstah slogov. Izberite ptice, ki odražajo vaš lasten odnos – na primer, če ste se srečali na kolidžu, razmislite o uporabi sov kot svojega vrha.

Vaš priimek kot topper za poročno torto

Uporabite svoj novi priimek kot izrazit kos na vrhu svoje poročne torte! Tole je odličen način, da pokažete svoj novi priimek, hkrati pa ostanejo stvari elegantne in preproste. Upoštevajte le, da ta slog najbolje deluje pri majhnih tortah, saj lahko velike črke hitro postanejo prevelike.

napisi za poročne torte

Dva srca kot figure za poročno torto

Pokrov za torto v obliki srca je vedno romantičen (da ne omenjam splošno priznanega simbola ljubezni). Pri tej možnosti je super to, da jo je mogoče prilagoditi slogu katerega koli para – od rustikalnega in lesenega do elegantnega in modernega.


Unikatni topperi za poročno torto, s katerimi bo vaša torta izstopala

Poročna torta ni popolna brez pokrova. Pokrov za torto doda osebnost in je lahko odličen začetek pogovora. Izbirate lahko med toliko različnimi vrstami toperjev, kako torej veste, kateri je pravi za vas? Tukaj je 4 edinstvenih vrhov za poročno torto, s katerimi bo vaša torta izstopala od ostalih.

unikatni topperi za poročne torte

1. Prilagojeni topperi za poročno torto

Te prevleke je mogoče prilagoditi vašim imenom in datumom poroke. So sladek in sentimentalen način, da svoji poročni torti dodate osebno noto.

2. Smešne figure za poročne torte

Če iščete nekaj edinstvenega in šaljivega, potem so to popolni dodatki za vas. Od figuric neveste in ženina, ki sta v … hm … kompromisnih položajih, do miniaturnih konj, ki vlečejo kočijo, bodo ti toperi zagotovo spodbudili ljudi k pogovoru.

3. Elegantni topperi za torte

Če želite nekaj elegantnega in elegantnega, potem so ti prevleki za vas. Na voljo so v različnih oblikah, vključno s srčki, rožami in celo monogrami.

4. Leseni podstavki za torte

Za rustikalno poroko ali poroko v podeželskem slogu so ti leseni podstavki za torte popoln zaključek. Lahko jih prilagodite vašim začetnicam ali celo datumu poroke.

leseni unikatini topperi za torte

Upamo, da ste uživali v branju našega povzetka izjemnih vrhov za poročne torte! Ne glede na to, kakšen stil si boste izbrali na svoj veliki dan, zagotovo obstaja podloga za torto, ki vam bo popolna.

Srečna s izbirom!


Pretplati se & spremljaj novosti iz poročnega sveta!

 • Organizacija poroke: Kako zagotoviti, popolnoma čudovit dan?

  Organizacija poroke je eden najpomembnejših dogodkov v vašem življenju in želite, da je vse popolno. Organizacija poroke je lahko stresna, a z dobro pripravo in načrtovanjem lahko poskrbite, da bo vaš dan nič manj kot čudovit. Začnite z organizacijo poroke čim prej Ne čakajte, da…

 • Večdnevna poroka

  Večdnevna poroka je poročno slavje, ki poteka več dni in ne samo enega. To lahko vključuje dogodke, kot so predporočne zabave, obredi in sprejemi. Pri načrtovanju 3-dnevne poroke je pomembno, da najprej razmislite o kulturnih tradicijah in običajih, ki bodo vključeni v praznovanje. To lahko…

 • Elopement poroka: Kako organizirati popolno potovanje za dva

  Če ste se odločili za elopement poroko, ste verjetno že opustili tradicionalne načrte za veliko poroko in se odločili za nekaj bolj intimnega in osebnega. Elopement poroka je tista, ki se odvija v manjšem obsegu, v dveh ali pa celo samo v dveh, in je…

 • Vinarije in domačije za poroko v Istri na Hrvaškem

  Poroka v Istri na Hrvaškem je pravi raj za ljubitelje vina, hrane, vinarij in domačij. Istra je regija na jugu Hrvaške, ki se ponaša s številnimi vinogradi, vinarijami in tradicionalnimi restavracijami. Ob obali Jadranskega morja in v bližini Trsta in Benetk je Istra pravo mesto…

 • Poroka v Opatiji – najbolj priljubljene lokacije

  Opatija, poznana po svoji lepoti, kulturi in zgodovini, je idealno mesto za poroko. To mesto, ki se nahaja na obali Jadranskega morja v Hrvaški, ponuja neomejene možnosti za nepozabno poroko. Opatija je bila nekoč priljubljena turistična destinacija med bogatimi in slavnimi iz 19. in začetka…

 • Poroka v Rovinjo na Hrvaškem – najbolj priljubljene lokacije!

  Poroka v Rovinjo Poroka v Rovinjo, enem izmed najlepših mest na Hrvaškem. Rovinj leži na obali Jadranskega morja in ponuja čudovit pogled na morje, staro mestno jedro in okoliške hribovje. Rovinj je bil nekoč ribiško in trgovsko mesto, vendar je danes priljubljena turistična destinacija in…


animacija na poroci cerkvena poroka civilni obred glasba na poroci nevesta organizacija porok otroci na poroci poročna dekoracija poročna frizura poročna obleka poročna torta poročne fotografije poročni fotograf poročni običaji poročni obred poročni ples poročni prstani poročni video poročno cvetje poročno slavlje prevozi na poroki stilovi poroke

No Comments

Leave a reply