Figure za poročno torto

Čudovite figure za poročno torto, ki vas bodo navdihnile!

Izbira poročne torte je pravzaprav precej zapletena. Odločiti se morate o številnih stvareh, vključno z okusom, velikostjo in obliko. Na srečo sanjanje o sladkem končnem rezultatu naredi postopek nekoliko lažji (ali vsaj bolj razburljiv).

figure in topperi za poročno torto

Poleg tega je večino odločitev zabavno sprejemati – kdo ne uživa v poskusu sladice? Če odmislimo prigrizke, je eden naših najljubših delov načrtovanja sladice izbira figure / topperja za vašo poročno torto. Čeprav podrobnosti nikakor niso potrebne, je mnogim parom všeč ideja, da svoje slaščice okronajo z eno. To je zato, ker lahko s tem svojo torto personalizirate.

Če iščete popoln končni dotik, ostanite zraven in poiščite nekaj odličnih idej. Pripravili smo seznam čudovitih figur in topperja za poročne torte, ki vas bodo navdihnili.


Klasični monogrami kot topperi za poročno tortu

Monogram je vedno dobra ideja – navsezadnje je brezčasen simbol vaše ljubezni. Če iščete nekaj klasičnega in elegantnega, razmislite o uporabi vaših novih začetnic kot topperja za torto. Ta možnost deluje tudi, če želite v svoj veliki dan vključiti družinske monograme (na primer z uporabo začetnic vaših staršev ali starih staršev).

Če želite nekaj subtilnega, a še vedno edinstvenega, poskusite namesto tega uporabiti dve manjši začetnici (“C” in “J” izgledata osupljivo ena poleg druge!).

Topperi so kot nalašč za pare, ki želijo svoji poročni torti dati poseben pečat. Na voljo so v različnih stilih in jih je mogoče prilagoditi vašim začetnicam ali celo datumu poroke.

Ženin in nevesta napis za poročno torto

Za preprost, a šik videz, črkujte “g.” in “gospa” z uporabo kurzivnih črk. Izbirate lahko med različicami z velikimi ali malimi črkami ali pa jih kombinirate za izjemno edinstven pogled na ta trend.

Ljubezenske ptice kot figure za poročno torto

Druga priljubljena izbira za pare, ki želijo nekaj klasičnega s pridihom, so zaljubljene ptice. Te sladke figurice so na voljo v vseh vrstah slogov. Izberite ptice, ki odražajo vaš lasten odnos – na primer, če ste se srečali na kolidžu, razmislite o uporabi sov kot svojega vrha.

Vaš priimek kot topper za poročno torto

Uporabite svoj novi priimek kot izrazit kos na vrhu svoje poročne torte! Tole je odličen način, da pokažete svoj novi priimek, hkrati pa ostanejo stvari elegantne in preproste. Upoštevajte le, da ta slog najbolje deluje pri majhnih tortah, saj lahko velike črke hitro postanejo prevelike.

napisi za poročne torte

Dva srca kot figure za poročno torto

Pokrov za torto v obliki srca je vedno romantičen (da ne omenjam splošno priznanega simbola ljubezni). Pri tej možnosti je super to, da jo je mogoče prilagoditi slogu katerega koli para – od rustikalnega in lesenega do elegantnega in modernega.


Unikatni topperi za poročno torto, s katerimi bo vaša torta izstopala

Poročna torta ni popolna brez pokrova. Pokrov za torto doda osebnost in je lahko odličen začetek pogovora. Izbirate lahko med toliko različnimi vrstami toperjev, kako torej veste, kateri je pravi za vas? Tukaj je 4 edinstvenih vrhov za poročno torto, s katerimi bo vaša torta izstopala od ostalih.

unikatni topperi za poročne torte

1. Prilagojeni topperi za poročno torto

Te prevleke je mogoče prilagoditi vašim imenom in datumom poroke. So sladek in sentimentalen način, da svoji poročni torti dodate osebno noto.

2. Smešne figure za poročne torte

Če iščete nekaj edinstvenega in šaljivega, potem so to popolni dodatki za vas. Od figuric neveste in ženina, ki sta v … hm … kompromisnih položajih, do miniaturnih konj, ki vlečejo kočijo, bodo ti toperi zagotovo spodbudili ljudi k pogovoru.

3. Elegantni topperi za torte

Če želite nekaj elegantnega in elegantnega, potem so ti prevleki za vas. Na voljo so v različnih oblikah, vključno s srčki, rožami in celo monogrami.

4. Leseni podstavki za torte

Za rustikalno poroko ali poroko v podeželskem slogu so ti leseni podstavki za torte popoln zaključek. Lahko jih prilagodite vašim začetnicam ali celo datumu poroke.

leseni unikatini topperi za torte

Upamo, da ste uživali v branju našega povzetka izjemnih vrhov za poročne torte! Ne glede na to, kakšen stil si boste izbrali na svoj veliki dan, zagotovo obstaja podloga za torto, ki vam bo popolna.

Srečna s izbirom!


Pretplati se & spremljaj novosti iz poročnega sveta!

 • Izbira poročne obleke glede na postavo

  Izbira poročne obleke je lahko za vsako nevesto pravi izziv. Pri izbiri poročne obleke je pomembno upoštevati več stvari: Poročne obleka za nizke neveste Bliža se vaš veliki dan in eden od izzivov je izbira poročne obleke, ker ste »nižka nevesta«. Kje začeti? Kako se pravilno odločiti? Nizke neveste morajo paziti, da jih obleka na […]

 • STIL POROKE – vse kaj rabite vedeti

  Stil poroke – zakaj je pomembno izbrati stil & kakšni stilovi so najbolj priljubljeni 1. Klasični stil poroke Brezčasna eleganca – klasičen poročni stil Klasična poročna tema je popoln način za ustvarjanje brezčasne mojstrovine elegance. Kot ena bolj formalnih poročnih tem imajo klasične poroke čiste linije, bele aranžmaje in veliko čustev v prostoru. V šopkih […]

 • Figure za poročno torto

  Čudovite figure za poročno torto, ki vas bodo navdihnile! Izbira poročne torte je pravzaprav precej zapletena. Odločiti se morate o številnih stvareh, vključno z okusom, velikostjo in obliko. Na srečo sanjanje o sladkem končnem rezultatu naredi postopek nekoliko lažji (ali vsaj bolj razburljiv). Poleg tega je večino odločitev zabavno sprejemati – kdo ne uživa v […]

 • Najlepše poročne torte

  najlepše poročne torte v 6 različnih stilov poroke Vaša poročna torta mora biti odraz vašega osebnega sloga in celotnega tona vašega poročnega dne. Ne glede na to, ali iščete nekaj tradicionalnega, romantičnega, modernega ali karkoli vmes, smo zaokrožili nekaj najlepših poročnih tort v vseh slogih, da boste navdihnili svojo poročno torto. 1. Najlepše boho poročne […]

 • POROČNA TORTA CENA – KAJ VSE IGRA VLOGO PRI VIŠINI cene?

  POROČNA TORTA CENA Ko načrtujete svojo poroko, je treba poskrbeti za veliko gibljivih delov in pomembnih podrobnosti. Ena od teh podrobnosti je torta! Čeprav se lahko cena poročne torte na prvi pogled zdi visoka, dejansko obstaja veliko dejavnikov, ki vplivajo na določanje cene na rezino. V tej objavi v spletnem dnevniku si bomo ogledali nekatere […]

 • Prevozi na poroki

  Najem avtomobila za poroko Najem starodobnika za poroko Kočija za poroko Limuzina za poroko


animacija na poroci cerkvena poroka civilni obred glasba na poroci nevesta organizacija porok otroci na poroci poročna dekoracija poročna frizura poročna obleka poročna torta poročne fotografije poročni fotograf poročni običaji poročni obred poročni ples poročni prstani poročni video poročno cvetje poročno slavlje prevozi na poroki stilovi poroke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *