Poročni organizator

poročni organizator je tukaj za Vas

Poroka je združevanje dveh ljudi, dveh družin. Poroka je tako močna. Poroka ni nekaj, v kar se vstopa v rahlo. Poroka je obljuba, ki naj bi trajala vse življenje.

Petra P.

Kaj vse poročni organizator v resnici naredi za Vas?

Se počutite pod stresom zaradi načrtovanja poroke? Ni treba, da je tako.

POročni organizator - vodjenje_Wedding Petra

Vodjenje

začetnih posvetovanj s strankami, da bi se pogovorili o razpoložljivih poročnih paketih, želeni vrsti poroke in njihovem poročnem proračunu.

POsvetovanje_POročni orgnaizator_Weddign PEtra

Posvetovanje

strankami, da bi razpravljali o podrobnostih poroke, vključno z možnostmi prizorišča, pa tudi zabavo, gostinstvom in dekoracijo.

Poočni orgnaizator_Načrtovanje sastanka_Weddign Petra

Načrtovanje

sestankov s strankami za ogled primernih poročnih prizorišč in srečanje s prodajalci, kot so cvetličarji, fotografi, gostinci, peki in oblikovalci vabil.

Pogajanje_Poročni organizator

Pogajanje

pogajanje s ponudniki pred in po sklenitvi pogodbe. Njihov nastop na dan poroke in reševanje slučajnih sporov.

Poročni organizator Weddign PEtra_Darilca za svate

Zagotavljanje

pravočasnega tiskanja vabil na poroko in vabilo na večerjo, kot tudi poročni programi in razglednice. Pravvočastneg prevoza potrebnih poročnih potrebščin in opreme na kraj poroke.

Spremljanje_Poročni organizator

Spremljanje

vseh dejavnosti na poročnem dnevu; sprejema gostijo, koordinacija izvedbe in podobno. Zagotovimo, da vse poteka gladko.

3 namigi kako izbrati pravega organizatorja?

01


Osebno srečanje

Če ste temeljito preverili njihovo delo na spletu in želite napredovati, kot naslednji korak pred rezervacijo predlagajte osebno srečanje. Tako kot pri vsakem scenariju razgovora za službo vam bo osebno srečanje dalo veliko boljši občutek o njihovi osebnosti in o tem, ali bi bili koristen dodatek vaši skupini prodajalcev. Dogovorite se za srečanje z njimi iz oči v oči in preverite, ali njihov stil ustreza vašemu.

02


Zaupanje

Pri izbiri načrtovalca porok je pomembno, da najdete nekoga, ki mu popolnoma zaupate in se z njim dobro razumete. Ta oseba bo odgovorna za uresničitev vaše sanjske poroke in ima velik nadzor nad tem, kam bo porabljen vaš denar. Izberite modro! Zagotoviti morate da lahko zaupate načrtovalcu, saj včasih postane načrtovanje težavno. Tudi če so morda neverjetni v tem, kar počnejo, je ključnega pomena zagotoviti, da vaše osebnosti kliknejo in da jim 100-odstotno zaupate.

03


Prava vprašanja

Ne glede na to, ali se odločite za celotno storitev načrtovanja ali za dnevnega koordinatorja, je pomembno, da postavite ustrezna vprašanja, da boste natančno vedeli, kaj vaš paket vključuje. Ali obstajajo dodatni stroški, na katere morate biti pozorni, ki niso navedeni v vašem paketu? Npr. potovanja, obiski lokacije, pakiranje itd.? Ali lahko delat v okviru Vašega proračuna? In vsa ostala vprašanja v zvezi z organizacijo poroke, a za organizatorja ali osebo, ki vas zanimajo.


naj se predstavim

Poročni organizator Petra!

Kako sem prišla od srednje ekonomske šole, preko dodiplomskega študija umetnosti in postdiplomskega študija muzejskega smera in smera record managmenta do grafičnega oblikovalca in organizatorja porok? Ah, to je dolga in zanimiva zgodba. Če ste za kavo, vam z veseljem povem!

Poročni organizator Petra

Kot poročni organizator sem Vam pripravila 4 paketa stvoritvi


Rezervirajte brezplačno srečanje s poročnim organizatorjem!


 • Izbira poročne obleke glede na postavo

  Izbira poročne obleke je lahko za vsako nevesto pravi izziv. Pri izbiri poročne obleke je pomembno upoštevati več stvari: Poročne obleka za nizke neveste Bliža se vaš veliki dan in eden od izzivov je izbira poročne obleke, ker ste »nižka nevesta«. Kje začeti? Kako se pravilno odločiti? Nizke neveste morajo paziti, da jih obleka na […]

 • STIL POROKE – vse kaj rabite vedeti

  Stil poroke – zakaj je pomembno izbrati stil & kakšni stilovi so najbolj priljubljeni 1. Klasični stil poroke Brezčasna eleganca – klasičen poročni stil Klasična poročna tema je popoln način za ustvarjanje brezčasne mojstrovine elegance. Kot ena bolj formalnih poročnih tem imajo klasične poroke čiste linije, bele aranžmaje in veliko čustev v prostoru. V šopkih […]

 • Figure za poročno torto

  Čudovite figure za poročno torto, ki vas bodo navdihnile! Izbira poročne torte je pravzaprav precej zapletena. Odločiti se morate o številnih stvareh, vključno z okusom, velikostjo in obliko. Na srečo sanjanje o sladkem končnem rezultatu naredi postopek nekoliko lažji (ali vsaj bolj razburljiv). Poleg tega je večino odločitev zabavno sprejemati – kdo ne uživa v […]

 • Najlepše poročne torte

  najlepše poročne torte v 6 različnih stilov poroke Vaša poročna torta mora biti odraz vašega osebnega sloga in celotnega tona vašega poročnega dne. Ne glede na to, ali iščete nekaj tradicionalnega, romantičnega, modernega ali karkoli vmes, smo zaokrožili nekaj najlepših poročnih tort v vseh slogih, da boste navdihnili svojo poročno torto. 1. Najlepše boho poročne […]

 • POROČNA TORTA CENA – KAJ VSE IGRA VLOGO PRI VIŠINI cene?

  POROČNA TORTA CENA Ko načrtujete svojo poroko, je treba poskrbeti za veliko gibljivih delov in pomembnih podrobnosti. Ena od teh podrobnosti je torta! Čeprav se lahko cena poročne torte na prvi pogled zdi visoka, dejansko obstaja veliko dejavnikov, ki vplivajo na določanje cene na rezino. V tej objavi v spletnem dnevniku si bomo ogledali nekatere […]

 • Prevozi na poroki

  Najem avtomobila za poroko Najem starodobnika za poroko Kočija za poroko Limuzina za poroko