Poročni organizator

• ustvarjanje je moja strast•

živijo, sem petra!

uresničujem vaše sanje

◦ načrtovanje poroke ◦ organizacija poroke ◦ uresničujem poročne sanje ◦ personalizirana poroka ◦ kreativnost je moj adut

MOJE

RADOSTI

Kako sem prišla do grafičnega oblikovalca in organizatorja porok? Ah, to je dolga in zanimiva zgodba. Če ste za kavo, vam z veseljem povem!

POTOVANJA

Vsako potovanje je nova priložnost za rast in spoznavanje. Občudujem različne arhitekturne stile, uživam v lokalni hrani in se rada učim o zgodovini in kulturi države, ki jo obiskujem. Potovanja me sprostijo in mi dajejo nov zagon, hkrati pa mi dajejo novo perspektivo na svet in življenje. Najboljše pa je, ko se vrnem domov, saj imam toliko zgodb in spominov, ki jih lahko delim z drugimi.

RAZISKOVANJE

Vedno sem rad videl nove stvari, učil nove zadeve in odkrival skrivnosti. Raziskovanje mi daje občutek avanture in odkritja. Vsaka nova stvar, ki jo odkrijem, mi pomaga razširiti obzorja in razviti svoj pogled na svet. Raziskovanje mi omogoča, da se nenehno učim in raste, kar mi daje veliko zadovoljstva. Najboljše pa je, ko lahko delim svoja odkritja z drugimi.

USTVARJANJE

Vsi imamo različne načine ustvarjanja, nekateri ustvarjajo skozi glasbo, drugi skozi slikanje, spet drugi skozi pisanje. Za mene je ustvarjanje zame način izražanja sebe in svojih čustev. Rad ustvarjam nove stvari, rad eksperimentiram in rad odkrivam nove načine ustvarjanja. Ustvarjanje mi daje občutek svobode in mi omogoča, da izrazim svojo kreativnost.

KONTROLA

Kontrola pomeni, da imam nadzor nad situacijo in da lahko vplivam na rezultat. Kontrola mi daje občutek varnosti in stabilnosti. Rad imam načrtovanje in organiziranje, saj mi to omogoča, da imam kontrolo nad svojim časom in svojimi cilji. Kontrola mi omogoča, da se osredotočim na stvari, ki so zame pomembne in da se izognem nepotrebnim stresom.

OBLIKOVANJE

Za mene je oblikovanje način ustvarjanja lepega in funkcionalnega. Obožujem ustvarjati kreativne rešitve za različne izzive in rad eksperimentiram z različnimi materiali in tehnikami. Oblikovanje mi daje občutek svobode, saj lahko ustvarjam stvari po svoji meri in se izrazim skozi njih. Oblikujem različne stvari, od oblikovanja spletnih strani, oblikovanja produktov & storitvi. 

UČENJE

Učenje je ključ do rasti in razvoja. Vedno sem rad spoznaval nove stvari in se učil o svetu okoli mene. Učenje mi daje občutek avanture in odkritja, saj vsak dan odkrivam nove informacije in spoznanja. Učenje mi omogoča, da se nenehno razvijam in postajam boljši, kar mi daje veliko zadovoljstva. Najboljše pa je, ko lahko svoje znanje delim z drugimi in jim pomagam razširiti svoje obzorje.

KAKO JE NASTALA ZNAMKA WEDDING PETRA

Seme moje znamke za organizacijo porok Petra, se je zasadilo, ko sem organiziral svojo poroko na Bledu. Vodja dvorane mi je pohvalil dekor in rekel, da še niso imeli tako lepo okrašene dvorane. V samo nekaj letih je to seme kalilo in raslo, vendar se je res pravo cvetilo na akademiji Infinity za organizatore porok. Od tistega trenutka se je moja majhna kalčka razvila v čudovito in uspešno podjetje. Bilo je uresničitev sanj in čustveno potovanje, ki ga bom vedno cenil.


WEDDING PETRA

Sem jaz prava za vas?

ZAKAJ MI ZAUPATI

Če iščete ustvarjalnega organizatorja poroke, ki bo poskrbel za vsak detajl vašega dogodka, potem sem lahko jaz prava izbira za vas.  Moja strukovnost in talent sta zagotovilo, da bo vaša poroka nepozabna in edinstvena. Zaupajte mi, da bom poskrbel za vašo poroko, kot bi bila moja lastna.

Individualni pristup

Organiziramo vsako poročno ceremonijo posebej, in se trudimo, da ustreza željam in potrebam mladoporočencev. Poslušamo njihove želje in skupaj ustvarjamo načrt, ki jim bo omogočil, da uživajo v tem posebnem dnevu.

Strokovnost & Talent

Smo strokovnjaki z izkušnjami in nam lahko zaupate. Za nas je organizacija poroke delo in strast hkrati. Vedno se trudimo, da smo vedno na tekočem z najnovejšimi trendi in načini, kako lahko poroka postane še boljša.

Ustvarjalnost & Iznajdljivost

Radi se lotevamo novih izzivov in se trudimo, da vsak dogodek postane edinstven in nepozaben. Z vključevanjem svežih in inovativnih idej, poskušamo ustvariti nekaj, kar bo zapustilo trajni vtis na mladoporočence in njihove goste.

Vrojena organiziranost

mo zelo organizirani in skrbno načrtujemo vsak korak, tako da se izognemo kakršnim koli zapletom. Mladoporočenci se lahko zanesete na nas, da bo vse potekalo gladko in brez težav.

Organizacija poroke v Sloveniji in na Hrvaškem

Organiziramo edinstvene in nepozabne poročne izkušnje v Sloveniji in na Hrvaškem. Za vas bomo pripravili vse, od izbora lokacije, do zabave in pogostitve. Za vas bomo uredili vse potrebno za vaš dan, tako da boste lahko uživali v čudovitem dnevu polni ljubezni in spomina. Za več informacij nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali pri načrtovanju vašega sanjskega dne.

Pišite nam!

Oblikovanje poročnih Vabil, napisa & Tiskovin

Za vas bomo ustvarili tiskovine, ki bodo popolnoma odražale vašo zgodbo in stil ter vam pomagale ustvariti nepozaben dan poln ljubezni in spominov. Naši napisi in tiskovine bodo dopolnili vašo temo in izgled vašega dne.  Nudimo vam personalizirana vabila, magične napise dobrodošlice za svate, elegantne zahvalnice za poroko, sedežni red, ki bo izgledal neverjetno in mnogo več. 

http://www.petradesign.si


Najem poročne dekoracije za Vse stile Poroke

Pri Wedding Petra vam nudimo široko paleto poročne dekoracije za najem. Od elegantnih napisa in obokov, romantičnih svetil, do dekoracij za mizo in stoli. Za vas bomo ustvarili edinstveno in privlačno okrasitev, ki bo dopolnila vašo temo in izgled vašega dne. Za več informacij nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali izbrati in najeti dekoracijo, ki bo popolnoma ustrezala vašim željam in proračunu.

https://porocnadekoracija.com/

od mene lahko pričekujete

Vsaki poročni organizator mora imete določene vsebine in veštine kako bi Vaš poseban dan ispeljao od začetka do konca brez težav.

 

Kakšne so moje osebine kot poročnega organizatorja in kaj vse lahko pričekujete od mene?



Disciplino

V prvi vrsti lahko od mene pričakujete disciplino glede organizacije poroke.V vsakem trenutku bom vedel, na čem smo z načrtovanjem, kaj moramo še narediti, koga moramo opomniti na pomembne stvari, čigavega računa niste plačali in podobno. Vse vaše obveznosti v mojih rokah!

potrpežljivost

V času organizacije poroke se vsakemu zlahka pokvarijo živci in pride do napetosti in neproduktivnosti. Poskušam v vseh takih trenutkih ohraniti mirno glavo in razmišljati o rešitvi problema. Umirjenost z zamudnimi dobavitelji, umirjenost z nervoznimi sorodniki – vse to prepustite meni!

prilagodljivost

Kot se vedno zgodi v življenju, noben načrt ne mine brez sprememb. A zato je zelo pomembno, da se znamo prilagajati spremembam. Kot načrtovalka porok se trudim, da bi bil vaš poseben dan čim bolj poseben. Pri tem se prilagajam različnim pričakovanjem, standardom in novim spremembam – da vam ni treba!

Empatijo

Organizacija poroke traja več mesecev. V vseh fazah poroke poskušam ohraniti hladnokrvnost in razumeti vsak vaš čustveni trenutek in vaše želje. Poskušam pomagati, kolikor lahko. Svetujem najbolje, kar znam. Podprl bom vaše želje in razblinil vse vaše dvome.

diplomacijo

Brez diplomacije je skoraj nemogoče biti načrtovalec porok. Vse bi se preprosto sesulo ob prvem izzivu. Zato pozorno poslušam vse, kar imate povedati vi in ​​vaši ponudniki. Mirna pogajanja o najboljših cenah in ponudbah za vas v skladu z vašim proračunom. In svetovanje za vaše najboljše interese.

ustvarjalnost

Vsak par si želi, da bi bil njegov poseben dan res poseben in individualen. Moja naloga je, da prevzamem vaše ideje in jih vpletem v dobro utemeljeno temo ki dobro deluje in izpolnjuje vaše ideale. Pri tem uporabljam vse svoje pridobljeno znanje, ideje in ustvarjalne navdihe.

important things you should know

Questions And Answers

kaj dela poročni organizator?

Poročni organizator je oseba, ki pomaga parom pri načrtovanju in organizaciji njihovega poročnega dne. Njihove glavne naloge so:

  1. Svetovanje in pomoč pri izbiri teme, lokacije, cvetličnih aranžmajev, hrane, glasbe in drugih elementov poročnega dne.

  2. Koordinacija in komunikacija s ponudniki storitev, kot so cvetličarji, kuharji, glasbeniki, fotografi in drugi.

  3. Pomoč pri koordinaciji in vodenju poročnega dne, da bi se izognili zapletom in zagotovili tekoč in uspešen dogodek.

  4. Pomoč pri pridobivanju potrebnih dovoljenj in dokumentov za poročni dan.

  5. Organizacija in vodenje probnih večerij in drugih predporočnih sestankov.

  6. Pomoč pri ustvarjanju proračuna in spremljanje stroškov.

  7. Pomoč pri izbiri in naročanju daril za goste.

  8. Pomoč pri organizaciji potovanja in bivanja za goste.

  9. Pomoč pri organizaciji popoldanskega druženja, kot so ogledi mesta, žurke, in druge aktivnosti.

  10. Pomoč pri organizaciji poročnega potovanja in drugih počitnic.

Poročni organizatorji so strokovnjaki za organizacijo poročnih dogodkov in so tu, da pomagajo parom, da bo njihov dan nepozaben in brez stresa.

  

Kdaj plačam poročnega organizatorja?

V Wedding Petra agenciji za organizacijo porok, cenimo vašo zaupanje in se trudimo zagotoviti, da bo vaš poročni dan nepozaben in brez skrbi. Zato vam želimo ponuditi možnost, da plačate za naše storitve na način, ki bo za vas najbolj udoben.

Zato vam ponujamo plačilo na način, ki je razdeljen na dva dela. Prvi del plačila, ki znaša polovico celotnega zneska, se bo zahtevalo po podpisu pogodbe, drugi del pa bo zahteval 7 dni pred dejanskim datumom poroke.

To je dobro za vas, ker vam omogoča, da se lažje pripravite na vaš poročni dan, saj lahko plačate večji del plačila vnaprej in se ne skrbite za kasnejše plačilo. Za nas pa je to dobro, ker se zavežemo za organizacijo vašega poročnega dne in zagotavljamo, da bo vse potekalo brezhibno.

Če imate kakršna koli vprašanja glede plačila, se prosim obrnite na nas, z veseljem vam bomo pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja.

Kaj če organizator poroke zboli?

V Wedding Petra agenciji za organizacijo porok smo si zelo želimo, da bi bil vaš poročni dan popoln in brezskrben. Zato se obvezujemo, da bomo storili vse, kar je v naši moči, da zagotovimo, da se tako zgodi.

Vendar, žal se lahko zgodi, da kot organizator vašega poročnega dne zbolim ali se iz drugega upravičenega razloga ne morem udeležiti vašega poročnega dne. Če se to zgodi, se vam obvezujemo, da bomo poslali drugega, dobro obveščenega organizatorja, ki bo opravil naše delo in zagotavljal, da bo vaš poročni dan potekal brezhibno.

Tako bo zagotovljeno, da bo vaš poročni dan potekal kot želite, ne glede na to, kaj se zgodi. Če imate kakršna koli vprašanja glede tega, se prosim obrnite na nas, z veseljem vam bomo pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja.

Kdaj najeti poročnega organizatorja?

Koliko mesecev pred poroko najeti poročnega organizatorja, se lahko razlikuje glede na različne dejavnike, kot so velikost poroke, kompleksnost dogodka, in vaše osebne potrebe.

Običajno se priporoča, da pari začnejo iskati poročnega organizatorja med 9 do 12 mesece pred poročnim dnem. To vam daje dovolj časa za iskanje pravega organizatorja, ki bo ustrezal vašim potrebam in željam ter zagotovil, da bo vse potekalo brezhibno.

Če imate manj časa na voljo, se lahko organizatorji prilagodijo vašemu roku, vendar se lahko zgodi, da nekateri storitve ne bodo na voljo. Za primere, ko imate manj časa, kot na primer šest mesecev pred poroko, je bolje iskati poročnega koordinatorja, ki bo pomagal pri organizaciji dogodka, vendar ne bo delal kot vaš glavni organizator.

Vedno je dobro preveriti kakšni so roki za plačilo in kakšni so roki za potrditev storitev, preden se odločite za organizatorja.

Ali je možno menjati poročne stvoritve paketa organizacije poroke?

Da, Weddign Petra ponuja različne pakete storitev in je možno prilagajati in menjati elemente v njih, glede na vaše želje in potrebe. Lahko se dogovorimo za njihovo prilagoditev, kot na primer odstraniti storitve, ki jih ne potrebujete, ali dodati nove, ki jih želite.

Izbrate tudi lahko tudi “a la carte” storitve, ki vam omogočajo, da sami izberete storitve, ki jih želite, in plačate le za tiste, ki jih potrebujete.

“i’m feeling lost” – can you help me?

Lorem ipsum dolor sit amet, conse ctetur adipiscing elit. Ut elit tellus off, luctus nec ullamc orper mattis, pvinar dapibus leo.

are you looking for new attorneys?

Lorem ipsum dolor sit amet, conse ctetur adipiscing elit. Ut elit tellus off, luctus nec ullamc orper mattis, pvinar dapibus leo.

what is the best solution for me?

Lorem ipsum dolor sit amet, conse ctetur adipiscing elit. Ut elit tellus off, luctus nec ullamc orper mattis, pvinar dapibus leo.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.