Blog

Elopement poroka: Kako organizirati popolno potovanje za dva

Če ste se odločili za elopement poroko, ste verjetno že opustili tradicionalne načrte za veliko poroko in se odločili za nekaj bolj intimnega in osebnega. Elopement poroka je tista, ki se odvija v manjšem obsegu, v dveh ali pa celo samo v dveh, in je lahko organizirana kjerkoli na svetu. Če želite organizirati elopement poroko, obstajajo nekateri koraki, ki jih morate upoštevati.

Elopement poroka je vse bolj priljubljena izbira za pare, ki želijo praznovati svojo ljubezensko zgodbo na intimen način. Elopement poroka je manj formalna in več o praznovanju ljubezni, kot pa o tradicionalni poroki.

Kaj je elopement poroka?

Elopement poroka je tista, ki se odvija v manjšem obsegu, v dveh ali pa celo samo v dveh. To je lahko organizirana kjerkoli na svetu. Elopement poroka se lahko odvije na plaži, v gorah, v mestu ali na kateri koli drugi lokaciji, ki vam je všeč.

Kako organizirati elopement poroko?

Organiziranje elopement poroke je precej preprosto, saj ni potrebno skrbeti za velike skupine gostov. Prvi korak je izbira lokacije, ki je pomembna za vas in vašega partnerja. To lahko biti katerokoli mesto na svetu, od romantičnega mesta v Evropi, do divjega in eksotičnega kraja na drugem kontinentu.

Elopement Poroka Checklist:

 1. Izberite lokacijo
 2. Določite datum in čas
 3. Najamite fotografa in videokamero
 4. Izberite obleke in nakit
 5. Potrdite dovoljenja za poroko
 6. Rezervirajte prevoz in nastanitve
 7. Organizirajte sprejem
 8. Izberite glasbo in druge zabavne aktivnosti
 9. Poskrbite za cvetje in dekoracijo
 10. Organizirajte potovanje za družinske člane in prijatelje
 11. Poskrbite za dokumente potrebne za poroko
 12. Izberite poročni slaščic

Intimate weddings in elopements sta dve različni vrsti porok, ki se razlikujejo po velikosti in obsegu.

Intimate wedding je manjša poroka, ki običajno vključuje le najbližje prijatelje in družino. Te poroke so pogosto organizirane v manjših lokacijah, kot so restavracije, vinski vrtovi, gostišča ali hiše. V njih se lahko dogovorijo za manjšo zabavo, ki bo ustrezala potrebam manjšega števila gostov.

Elopement poroka pa je še bolj intimna, saj se odvije v zasebnosti, kjer sta zaročenca samo onadva. Elopement poroke se običajno odvijajo v naravnem okolju, kot so hribi, gore, plaže ali jezera. Elopements so pogosto manj tradicionalni in se odvijajo brez večjega števila gostov, brez velikih priprav, brez klasičnih poročnih obredov, brez velikega števila gostov, brez fotografa in drugih strokovnjakov.

No Comments

Leave a reply