Blog

Poroka na plaži: kako izbrati pravo obleko in dekoracijo?

Poroka na plaži je sanjski način za začetek novega življenja z vašim partnerjem. Plaža ponuja romantično in sproščeno vzdušje, ki bo polepšalo vašo poroko in jo naredilo nepozabno.

Izbira poroke na plaži je odlična, saj ima ta lokacija nekaj posebnega. Občudovanje prelepega morja in sončnega zahoda bo polepšalo vašo poroko in jo naredilo nepozabno. Plaža je tudi odlična lokacija za slikanje, saj bo vaša poroka dobila nekaj edinstvenih in prelepih fotografij.

Vendar pa se morate zavedati, da ima poroka na plaži nekaj posebnih izzivov. Vreme lahko postane nepričakovano, zato se morate zagotoviti, da imate rezervno lokacijo za primer dežja. Prav tako se morate zagotoviti, da imate dovolj senčnih mest za goste, saj bo sonce lahko postalo preveč močno.

Hrvaška ima veliko lepih plaž, ki bi bile odlične za poroko. Eden od najbolj priljubljenih je plaža Zlatni rat v Bolu na Braču. Ta plaža je znana po svojih belih peščenih plažah in prelepem rdečem morju. Druga odlična možnost je plaža Sveti Jakov v Dubrovniku. Ta plaža je znana po svojih čudovitih rdečih skalah in prelepem pogledu na Dubrovnik.

Poroka na plaži & dekoracija

Dekoracija za poroko na plaži je lahko preprosta in elegantna. Najboljši način za odabir dekoracije je, da se držite naravnih elementov, kot so cvetje, kokosove lupine in listi palme. Izbirajte barve, ki se harmonizirajo z okoljem, kot so pastelne barve za zahajajoče sonce in svetlejše barve za dan. Za večerne poroke lahko uporabite svetlejše barve, kot so bela, srebrna in zlata.

Poročna obleka za poroko na plaži

Poročne obleke za poroke na plaži naj bodo lahke in udobne. Najbolj primerni so maxi krila, haljine z odprtim hrbtom, ki so idealne za vroče poletje. Za moške, lahko izberete lahke obleke ali srajce in kavbojke. Paziti morate na to, da se vaša obleka ne bo umazala na plaži.

Organizacija poroke na plaži

Za organizacijo poroke na plaži, morate najprej določiti datum in lokacijo. Potem se morate posvetovati s turističnim združenjem, da preverite, ali potrebujete dovoljenja za poroko na plaži. Paziti morate na storitve, kot so catering, prevoz, glasba in fotografiranje. Za prevoz gostov, lahko uporabite avtobus, vodni prevoz ali helikopter, odvisno od vaših potreb.

Porok na otoko – prevoz

Za prevoz na otok, lahko izberete med trajektom, letalom ali helikopterjem. Najboljša možnost je, da se posvetujete s turističnim združenjem, da vam pomagajo organizirati prevoz. Za prevoz gostov, lahko rezervirate trajekt ali letalo. Za prevoz poročnega para in svatov, lahko izberete helikopter, ki bo zagotavljal hiter in eleganten prevoz.

Ne glede na to, katero plažo izberete, bo poroka na plaži nepozabna izkušnja za vas in vaše goste. Zaželimo vam veliko sreče in ljubezni na vaši poroki.

Nasveti:

Izbira obleke in dekoracije za poroko na plaži je lahko precej drugačna kot pri tradicionalnih porokah. Tukaj je nekaj nasvetov, ki vam bodo pomagali izbrati pravo obleko in dekoracijo za vašo poroko na plaži:

  1. Obleka: Izberite obleko, ki je lahka in udobna. Maxi krila, haljine z odprtim hrbtom in cik-cak vzorci so idealni za vroče poletje. Izogibajte se tesnim oblekam, saj se boste želeli gibati in se počutiti udobno.
  2. Dekoracija: Izberite dekoracijo, ki se drži naravnih elementov, kot so cvetje, kokosove lupine in listi palme. Izberite barve, ki se harmonizirajo z okoljem, kot so pastelne barve za zahajajoče sonce in svetlejše barve za dan. Za večerne poroke lahko uporabite svetlejše barve, kot so bela, srebrna in zlata.
  3. Pazite na vremenske razmere: Poroke na plaži so odvisne od vremena, zato je pomembno, da se pripravite na vse možnosti. Izberite dekoracijo, ki bo odporna na vlago in vetrovno vreme.
  4. Izberite ustrezno lokacijo: Izberite lokacijo, ki bo ustrezala vašim željam in potrebam. Pazite na to, da bo lokacija dovolj velika za vašo gostinsko ekipo in da bo dovolj blizu sanitarij.
  5. Razmislite o prevozu: Za prevoz na otok, lahko izberete med trajektom, letalom ali helikopterjem. Najboljša možnost je, da se posvetujete s turističnim združenjem, da vam pomagajo organizirati prevoz. Za prevoz gostov, lahko rezervirate trajekt ali letalo. Za prevoz poročnega para in svatov, lahko izberete helikopter, ki bo zagotavljal hiter in eleganten prevoz.

No Comments

Leave a reply