Blog

Poroka v Poreču na Hrvaškem – 10 najbolj priljubljenih lokacija!

Poroka v Poreču

Poroka v Poreču, enem izmed najbolj znanih turističnih destinacij na Hrvaškem, je neverjetno mesto za poroko. Leži ob Jadranskem morju in ponuja čudovito mešanico starodavne kulture, sodobne arhitekture in naravne lepote.

Poreč je bil nekoč pomemben rimski center, vendar je danes turistično mesto z veliko možnostmi za zabavo in doživetja. Mesto ima veliko historičnih znamenitosti, med katerimi izstopa bazilika sv. Eufemije, eden izmed najstarejših bizantinskih objektov v Evropi. Obiskovalci lahko obiščejo tudi mnoge druge znamenitosti, kot so arheološki muzej in rimske terme.

Poroko lahko izvedete v eni izmed mnogih cerkva, kot je cerkev sv. Nikola, ali pa se odločite za nekoliko bolj neformalno poroko na prostem, na plaži ali na vrhu hriba z razgledom na morje. V Poreču lahko najdete tudi številne hotele, ki so idealni za poroko, kot so hoteli Valamar Diamant, Park i Therma.

Gostje bodo lahko uživali v številnih možnostih zabave in zabave v Poreču, medtem ko se bodo mladenič in nevesta pripravljala na svoj dan. Lahko obiščete nekatere izmed najbolj priljubljenih turističnih točk v Poreču, kot so muzej Porečka plaža, Novigradsko jezero in Limski kanal, ali pa se sprostite in uživate v sončnem zahodu s pogledom na Jadransko morje.

Tudi kulinarična scena v Poreču je zelo raznolika in ponuja nekaj najboljših restavracij v regiji, kot so ribje restavracije, restavracije z mediteranskimi jedmi in pristne istrske konobe. Mladenič in nevesta lahko izbereta svoje najljubše jedi in pijače, da bodo lahko uživali v svojem dnevu.

Poleg tega lahko v Poreču najdete številne ponudnike storitev za poroke, ki vam bodo pomagali pri organizaciji in izvedbi vašega dneva.

Poroka v Poreču – Hoteli

  1. Hotel Lone: Luksuzni hotel z razgledom na morje in impresivnim vrtom za poroke.
  2. Hotel Park Plaza Histria: Hotel s tradicionalnim dizajnom in velikim vrtom, ki je idealen za poroke.
  3. Katedrala sv. Nikole: Gotska katedrala iz 13. stoletja z veličastnim notranjim dizajnom in lepim vrtom.
  4. Hotel Istra: Hotel s tradicionalnim dizajnom in lepim vrtom za poroke.
  5. Hotel Meliá Coral: Hotel z razgledom na morje in impresivnim vrtom za poroke.
  6. Hotel Valamar Diamant: Hotel z razgledom na morje in velikim vrtom za poroke.
  7. Hotel Laguna Parentium: Hotel s tradicionalnim dizajnom in velikim vrtom za poroke.
  8. Hotel Park Poreč: Hotel z razgledom na morje in impresivnim vrtom za poroke.
  9. Hotel Pical: Hotel z razgledom na morje in velikim vrtom za poroke.
  10. Hotel Poreč: Hotel z razgledom na morje in impresivnim vrtom za poroke.

Izbira poročne dekoracije za najem!

No Comments

Leave a reply