Blog

Poroka v Rovinjo na Hrvaškem – najbolj priljubljene lokacije!

Poroka v Rovinjo

Poroka v Rovinjo, enem izmed najlepših mest na Hrvaškem. Rovinj leži na obali Jadranskega morja in ponuja čudovit pogled na morje, staro mestno jedro in okoliške hribovje.

Rovinj je bil nekoč ribiško in trgovsko mesto, vendar je danes priljubljena turistična destinacija in eno izmed najbolj priljubljenih mest za poroke v regiji. Mesto ima čudovito staro mestno jedro, ki je polno živahnih trgov, kavarn, restavracij in barov. Obiskovalci lahko uživajo v številnih zgodovinskih in kulturnih znamenitostih, kot so cerkve, muzeji in galerije.

Poroko lahko izvedete v eni izmed mnogih cerkva, kot je cerkev sv. Eufemije, ali pa se odločite za nekoliko bolj neformalno poroko na prostem, na plaži ali na vrhu hriba z razgledom na morje. V Rovinju lahko najdete tudi številne hotele, ki so idealni za poroko, kot so hoteli Monte Mulini, Lone in Valmar.

Gostje bodo lahko uživali v številnih možnostih zabave in zabave v Rovinju, medtem ko se bodo mladenič in nevesta pripravljala na svoj dan. Lahko obiščete nekatere izmed najbolj priljubljenih turističnih točk v Rovinju, kot so muzej Tarska uljara, Cerulean park in Katedrala sv. Eufemije, ali pa se sprostite in uživate v sončnem zahodu s pogledom na Jadransko morje.

Tudi kulinarična scena v Rovinju je zelo raznolika in ponuja nekaj najboljših restavracij v regiji, kot so ribje restavracije, restavracije z mediteranskimi jedmi in pristne istrske konobe. Mladenič in nevesta lahko izbereta svoje najljubše jedi in pijače, da bodo lahko uživali v svojem dnevu.

Poleg tega lahko v Rovinju najdete številne ponudnike storitev za poroke, ki vam bodo pomagali pri organizaciji in izvedbi vašega dneva.

Poroka v Rovinjo – hoteli

  1. Hotel Lone: Luksuzni hotel s razgledom na morje in impresivnim vrtom za poroke.
  2. Hotel Monte Mulini: Hotel s tradicionalnim dizajnom in lepim vrtom za poroke.
  3. Hotel Eden: Hotel z razgledom na morje in impresivnim vrtom za poroke.
  4. Hotel Monte Carlo: Hotel s tradicionalnim dizajnom in lepim vrtom za poroke.
  5. Hotel Park: Hotel z razgledom na morje in impresivnim vrtom za poroke.
  6. Hotel Amarin: Hotel s tradicionalnim dizajnom in lepim vrtom za poroke.
  7. Hotel Valalta: Hotel z razgledom na morje in impresivnim vrtom za poroke.
  8. Hotel Maestral: Hotel s tradicionalnim dizajnom in lepim vrtom za poroke.
  9. Hotel Istra: Hotel z razgledom na morje in impresivnim vrtom za poroke.
  10. Hotel Kvarner: Hotel s tradicionalnim dizajnom in lepim vrtom za poroke, ki se nahaja v bližini plaže.

No Comments

Leave a reply