Blog

Večdnevna poroka

Večdnevna poroka je poročno slavje, ki poteka več dni in ne samo enega. To lahko vključuje dogodke, kot so predporočne zabave, obredi in sprejemi.

Pri načrtovanju 3-dnevne poroke je pomembno, da najprej razmislite o kulturnih tradicijah in običajih, ki bodo vključeni v praznovanje. To lahko vključuje posvetovanje z načrtovalcem porok, ki lahko pomaga pri organizaciji in koordinaciji različnih dogodkov. Prav tako je pomembno upoštevati proračun, seznam gostov in logistiko gostovanja večdnevne poroke.

17 poročnih idej za večdnevno poroko ki vam bodo všeč

 1. Večerja dobrodošlice večer pred poroko za goste izven mesta
 2. Dan pred spa dnevom za poročno zabavo
 3. Dopoldanski brunch za vse poročne obiskovalce
 4. Dan na plaži ali izlet za goste na dan pred poroko
 5. Koktajl zabava prvi večer poročnega vikenda
 6. Probna večerja drugi večer poročnega vikenda
 7. Kulturne dejavnosti ali delavnice za goste dan pred poroko
 8. Športno obarvan dan za goste, kot je golf ali teniški turnir
 9. DIY delavnice za goste na dan pred poroko
 10. Koncert na prostem ali filmski večer na večer pred poroko
 11. Zabava ob bazenu popoldne pred poroko
 12. Degustacija vina ali hrane na dan pred poroko
 13. Tečaj joge ali fitnesa za goste zjutraj na poroko
 14. Likovni ali fotografski tečaj za goste na dan pred poroko
 15. Kulturno praznovanje ali obred, kot je tradicionalna zabava
 16. Torbe dobrodošlice za goste z informacijami o lokalnih dejavnostih in dogodkih
 17. Prostovoljni dan za goste na dan pred poroko, kjer se lahko vrnejo lokalni skupnosti.

Nasveti za planiranje večdnevne poroke

 1. Začnite z definiranjem ciljev: preden začnete planirati, si zastavite cilje za vaš poročni vikend. Ali želite, da vaši gostje uživajo v različnih aktivnostih in dogodkih, ali pa želite, da se osredotočijo na druženje in sproščanje?
 2. Izberite primeren termin: izberite termin, ki ustreza vašim gostom in vam. Za poročni vikend se dobro obnesejo termini v krajšem obdobju po poroki, da gostje ne potrebujejo veliko časa za priprave.
 3. Izberite primeren kraj: izberite kraj, ki je primeren za vse dogodke, ki jih načrtujete. Izbirajte med različnimi lokacijami, kot so hotele, ville, kmetije in taborišča.
 4. Načrtujte dogodke: načrtujte dogodke za vsak dan poročnega vikenda. To lahko vključujejo zabavo za dobrodošlico, pohod, degustacijo vina, kosilo, ples in druge aktivnosti.
 5. Pripravite se na različne vremenske razmere: vedno se pripravite na različne vremenske razmere in imajte načrte za vsako situacijo.
 6. Pazite na prevoz: zagotovite prevoz za goste, ki potrebujejo pomoč pri prevozu na različne dogodke poročnega vikenda.
 7. Pripravite program: Pripravite program za vsak dan, ki bo vključeval različne aktivnosti, kot so kosilo, zabave, druženja in druge zabavne aktivnosti.
 8. Izberite hrano: Izberite hrano, ki bo ustrezala vašemu okusu in bo zadovoljila potrebe vaših gostov.
 9. Izberite fotografa: Izberite fotografa, ki bo posnel vaš poročni vikend in bo ustrezal vašemu želenemu stilu.

Primer poteka trodnevne poroke

 1. Prvi dan: Sprejem gostov – Gostje se zberejo na lokaciji, kjer se bo odvijala poroka, in se družijo med seboj. To lahko vključuje koktajl zabavo, glasbeno predstavo ali druge zabavne aktivnosti.
 2. Drugi dan: Poroka – Glavni dogodek, poroka, se odvija na lokaciji, ki ste jo izbrali. To lahko vključuje obred, slavnostni kosil ali večerjo ter ples.
 3. Tretji dan: Brunch – Gostje se zberejo za zadnji dogodek, brunch, ki lahko vključuje jutranji obrok in še nekaj zabave, kot so igre, druženje in fotografiranje.

Program za poroko od treh dni pa lahko vključuje tudi druge aktivnosti, kot so spa tretmaji, športne aktivnosti, ogledi mesta ali druge zanimive dejavnosti, ki bodo gostom omogočile, da se sprostijo in uživajo v času pred in po poroki.

Rabite poročna vila & tiskovine? Petra Design je tukaj za Vas!

No Comments

Leave a reply